Dit artikel gaat over Universal Analytics. Als u de vernieuwde versie van Google Analytics gebruikt, gaat u naar het gedeelte over Google Analytics 4-property's in dit Helpcentrum.

Statistiek

Een kwantitatieve meting van uw gegevens. Statistieken in Analytics kunnen sommen of verhoudingscijfers zijn.

Statistieken zijn afzonderlijke onderdelen van een dimensie die als een som of verhoudingscijfer kunnen worden gemeten. Zo kan de dimensie Plaats worden gekoppeld aan een statistiek als Bevolking, die het totale aantal inwoners inwoners van de specifieke plaats bevat.

Schermweergaven, Pagina's per sessie en Gemiddelde sessieduur zijn voorbeelden van statistieken in Analytics.