Dit artikel gaat over Universal Analytics. Als u de vernieuwde versie van Google Analytics gebruikt, gaat u naar het gedeelte over Google Analytics 4-property's in dit Helpcentrum.

Property

Een subcomponent van een Analytics-account die bepaalt welke gegevens bij elkaar worden geplaatst en samen worden opgeslagen. Resources die getagd zijn met dezelfde property-ID worden samen ingedeeld en opgeslagen. Eén enkele property kan worden gebruikt voor het volgen van één website of mobiele app, of kan een overzicht bieden van de gegevens van meerdere sites of mobiele apps.