Dit artikel gaat over Universal Analytics-property's, die vanaf 1 juli 2023 geen gegevens meer verwerken (1 oktober 2023 voor Analytics 360-property's). Ga aan de slag met een Google Analytics 4-property als u dat nog niet heeft gedaan.

Paginaweergave

Een instantie van een pagina die wordt geladen (of opnieuw geladen) door een browser. Paginaweergaven is een statistiek die wordt gedefinieerd door het totale aantal weergegeven pagina's.