Dit artikel gaat over Universal Analytics. Als u de vernieuwde versie van Google Analytics gebruikt, gaat u naar het gedeelte over Google Analytics 4-property's in dit Helpcentrum.

Inhoudsgroepen

Een overzicht van de inhoud in de rapporten 'Gedrag' waarin verschillende pagina's of schermen worden gegroepeerd om de structuur van uw site of app beter weer te geven. Met inhoudsgroepen kunt u verzamelde statistieken weergeven en vergelijken op inhoudsgroepnaam en op afzonderlijke URL, paginatitel of schermnaam.

Met inhoudsgroepen kunt u inhoud indelen in een logische structuur die weergeeft hoe u uw site of app ziet. U kunt dan verzamelde statistieken bekijken op groepsnaam en vervolgens de afzonderlijke URL, paginatitel of schermnaam bekijken. U kunt bijvoorbeeld het verzamelde aantal paginaweergaven bekijken voor alle pagina's in een groep zoals Heren/Shirts en vervolgens elke URL of paginatitel bekijken.