Penjar i gestionar dades

Obteniu informació sobre com penjar i suprimir fitxers, i com comprovar l'estat de les dades penjades.
Les sol·licituds a l'API de gestió d'Analytics mitjançant el mètode uploadData poden fallar i mostrar el missatge d'error "Els noms -------------------------- de les capçaleres de columna no són vàlids" si no proporcioneu el paràmetre de consulta obligatori uploadType.

La pàgina Gestiona les pujades és el lloc en què es pengen dades noves a Analytics. Cada conjunt de dades té la seva pròpia pàgina Gestiona les càrregues. En aquesta pàgina es mostra l'estat dels fitxers penjats per qualsevol usuari per al conjunt de dades en qüestió. En aquesta pàgina també es poden suprimir les dades penjades.

Per penjar dades o suprimir fitxers penjats, heu de tenir la funció d'editor al nivell de propietat. Si teniu la funció de lector, podreu veure els fitxers de dades penjats.

No podeu suprimir ni modificar les dades de reembossament que ja hàgiu penjat al compte d'Analytics.
Contingut d'aquest article:

Visualitzar la pàgina Gestiona les pujades

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a Administració i navegueu fins a la propietat que conté el conjunt de dades que voleu gestionar.
  3. A la columna PROPIETAT, feu clic a Importació de dades. Es mostrarà la taula Conjunts de dades.
  4. Localitzeu el conjunt de dades que vulgueu gestionar.
  5. Feu clic a l'enllaç Gestiona les pujades, situat a la dreta del conjunt de dades. Es mostrarà la pàgina Gestiona les pujades.
Manage uploads page
La pàgina Gestiona les pujades

Penjar dades

Per penjar dades noves a Analytics, seguiu aquests passos:

1. Aneu a la pàgina Gestiona les pujades corresponent al conjunt de dades que rebrà les dades.
  2. Feu clic al botó Penja el fitxer.
  3. Seleccioneu els fitxers que vulgueu penjar i feu clic a Penja.

Temps i estat del processament

Les dades penjades s'han de processar perquè es mostrin als informes, per la qual cosa poden tardar fins a 24 hores a començar a mostrar-s'hi.

L'estat de processament dels fitxers penjats es mostra a la pàgina Gestió de pujades.

Estat de la pujada dels fitxers
Estat Descripció
Pendent El fitxer s'ha penjat correctament i encara no s'ha processat.
Completat

El fitxer s'ha processat correctament.

Un cop processat el fitxer, pot passar un màxim de 24 hores perquè les dades estiguin disponibles als informes.

Error S'ha produït un error de processament. Consulteu la secció Errors a l'hora de penjar els fitxers que trobareu més avall.

Per veure si l'estat d'un fitxer ha canviat, feu clic al botó Actualitza que hi ha a la part superior de la pàgina Gestiona les pujades.

Errors a l'hora de penjar els fitxers

Si es detecten errors en un fitxer penjat, no es processarà cap dada del fitxer i l'estat indicat a la pàgina Gestiona les pujades serà "Error". Feu clic a l'enllaç Mostra els errors per veure el missatge d'error concret. Obteniu més informació sobre com podeu resoldre els errors de pujada.

Suprimir dades penjades

Per suprimir un fitxer penjat d'un conjunt de dades, aneu a la pàgina Gestiona les pujades del conjunt de dades. Seleccioneu els fitxers que vulgueu suprimir i feu clic al botó Suprimeix la selecció.

Efecte de suprimir dades

Si suprimiu un fitxer de dades penjat, aquestes dades no es podran combinar amb les peticions de fitxer que es facin a partir d'aquell moment. Això no afectarà les peticions de fitxer que ja s'hagin combinat amb les dades penjades. En altres paraules, els informes que s'executin després que els fitxers s'hagin suprimit no inclouran les dades penjades, però els informes històrics (de dates d'abans que s'hagués suprimit el fitxer) encara les inclouran.

Desenllaçar visualitzacions

Perquè un conjunt de dades estigui actiu, ha de formar part com a mínim d'una visualització. Si en traieu totes les visualitzacions, el conjunt de dades quedarà inactiu. Si afegiu una visualització a un conjunt de dades existent, les dades d'aquesta visualització es començaran a combinar a partir de la data en què s'hi hagi afegit la visualització (però tenint en compte els requisits del mode del conjunt de dades).

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!