[UA] Configurar el seguiment d'instal·lacions per a aplicacions mòbils

Observar com arriba el trànsit que instal·la la vostra aplicació a la pàgina del mercat web
Aquest article tracta sobre el seguiment de les instal·lacions d'aplicacions mòbils a Universal Analytics. Consulteu els recursos següents per obtenir informació similar relacionada amb Google Analytics 4:
Aquest article descriu el funcionament de l'SDK d'Analytics. Per obtenir els informes d'aplicacions mòbils més actualitzats a Analytics, utilitzeu l'SDK de Firebase. Per obtenir més informació, llegiu Començar a utilitzar l'analítica d'aplicacions.

El seguiment d'instal·lacions us permet recollir i enviar dades de les aplicacions mòbils al vostre compte d'Analytics i incloure-les a l'informe de fonts d'aplicacions mòbils.

Heu de completar els passos d'aquest article per configurar el seguiment d'instal·lacions d'aplicacions mòbils.

Contingut d'aquest article:

Pas 1: activeu el seguiment d'instal·lacions d'aplicacions al compte

Per a Android

La funció de seguiment d'instal·lacions s'activa automàticament a Analytics per a les aplicacions d'Android. No cal que feu res.

Per a iOS

Per activar el seguiment d'instal·lacions al compte d'Analytics, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics..
  2. Feu clic a Administració i navegueu fins a la propietat que vulgueu editar.
  3. A la columna PROPIETAT, feu clic a Configuració de la propietat.
  4. A la secció Seguiment de campanyes d'iOS, feu clic al commutador per activar-lo.
  5. Feu clic a Desa.

Pas 2: actualitzeu l'SDK d'Analytics

Per a Android

Els desenvolupadors d'Android han de modificar unes quantes línies del seu fitxer de manifest. Consulteu a la Guia per a desenvolupadors d'Android un exemple concret de com fer-ho.

Per a iOS

Actualitzeu l'aplicació perquè utilitzi l'SDK d'Analytics per a iOS. Per utilitzar el seguiment d'instal·lacions d'aplicacions d'Analytics, l'aplicació haurà d'accedir a l'identificador de publicitat (IDFA) d'iOS. Això requereix que afegiu la biblioteca libAdIdAccess.a al projecte XCode. Consulteu el fitxer README de l'SDK per obtenir-ne més informació o consulteu la Guia per a desenvolupadors per obtenir informació i un exemple.

Mireu un vídeo

Pas 3: configureu les campanyes personalitzades

Les campanyes personalitzades d'Analytics són una funció que afegeix paràmetres a l'URL de la pàgina de mercat web en què els usuaris baixen l'aplicació. Aquests paràmetres són els que indiquen a Analytics de quins mercats web prové el trànsit. Obteniu informació general sobre les campanyes personalitzades a Analytics i sobre com funcionen.

Heu de configurar una campanya personalitzada per a cada plataforma que utilitzeu. Per fer-ho fàcil, hem creat una eina que us ajudarà a crear els URL perquè no ho hàgiu de fer manualment. Per obtenir més informació sobre com podeu configurar les Campanyes personalitzades, consulteu les Guies per a desenvolupadors de cada sistema operatiu:

Per a Android

Per a iOS

Passos següents

Crear i gestionar campanyes d'anuncis (a la xarxa publicitària que trieu)

Quan hàgiu completat els passos per configurar el seguiment d'instal·lacions d'aplicacions mòbils mitjançant Analytics, podeu començar a pensar en l'estratègia i el contingut publicitaris. La manera com creeu i gestioneu les campanyes publicitàries tindrà un fort impacte en el nombre d'usuaris que aconseguiu que baixin l'aplicació. Haureu de decidir quin és el vostre públic objectiu, quin missatge voleu transmetre i quina xarxa publicitària fareu servir.

Sigui quina sigui la manera com decidiu respondre aquestes preguntes, és fonamental que creeu URL personalitzats per a cadascun dels anuncis o de les campanyes que dirigeixin a la vostra pàgina de baixades, i que incloeu els URL etiquetats en cada anunci. D'aquesta manera, podreu veure quins anuncis han funcionat millor a l'hora de generar trànsit a la vostra pàgina de baixades.

Anàlisi de les dades mitjançant l'informe de fonts d'aplicacions mòbils

Si seguiu els passos descrits més amunt, les dades es mostraran a l'informe Fonts d'aplicacions per a mòbils. Podeu fer servir aquest informe per esbrinar què atrau els usuaris a la pàgina de baixada de cada mercat.

Recursos relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!