Databehandlingsendring

Databehandlingsendringen for Analytics er tiltenkt bedrifter som er etablert i en medlemsstat innenfor EØS eller i Sveits, eller hvis bedriften av andre årsaker omfattes av nasjonale implementeringer av direktiv 95/46/EC.

Du finner databehandlingsendringen under Kontoinnstillinger i Administrasjon-delen. Brukere med redigeringstillatelse for en Analytics-konto kan gjennomgå databehandlingsendringen og godta den, hvis de ønsker det. Når endringen er godtatt, er det mulig å gjennomgå innholdet i endringen.

Det er valgfritt å godta databehandlingsendringen, og valget du tar, påvirker ikke på noen måte funksjonaliteten til Analytics.