Tillegg om databehandling

Vilkårene for tillegget om databehandling på Google Annonser er tiltenkt bedrifter som er etablert i en medlemsstat innenfor EØS eller i Sveits, eller bedrifter som av andre årsaker er underlagt virkeområdet til EUs personvernforordning (GDPR). Vilkårene for databehandling på Google Annonser erstatter og fortrenger det eksisterende tillegget om databehandling i Analytics (også det som gjelder Tyskland spesifikt).

Google Analytics-kunder som har direkte kundekontakt med Google, kan godta tillegget om databehandling på Google Annonser i Administrasjon-delen i kontoinnstillingene sine, og de kan lese gjennom vilkårene for dette tillegget på https://privacy.google.com/businesses/processorterms/. Merk: Google Analytics 360-kunder og -salgspartnere som kjøper Google Analytics 360 via en salgspartner («videresalgskunder»), er ikke kvalifisert til å godta tillegget om databehandling på Google Annonser. De må i stedet godta vilkårene i en separat kontrakt om databehandling de inngår med Google eller den aktuelle salgspartneren. Hvis Google Analytics 360-salgspartnere eller -videresalgskunder godtar vilkårene for tillegget om databehandling i Google Annonser via UI-et for Google Analytics, anses dette som ugyldig. Det inngås altså ingen bindende avtale mellom Google og de aktuelle videresalgspartnerne ved at dette gjøres.