Datankäsittelyä koskevat ehdot

Google Adsin datankäsittelyehdot on tarkoitettu yrityksille, jotka kuuluvat Euroopan talousalueella (ETA) voimassa olevan yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) tai vastaavien asetusten piiriin. Google Adsin datankäsittelyehdot korvaavat aiemman Google Analyticsin datankäsittelyä koskevan muutoksen (johon kuuluu myös Saksan Analyticsin datankäsittelyä koskeva muutos).

Google Analytics ‑asiakkaat, joilla on suora asiakassuhde Googlen kanssa, voivat hyväksyä Google Adsin datankäsittelyehdot tiliasetusten Järjestelmänvalvoja-kohdasta. Sellaisten Analyticsia tai Analytics 360:tä käyttävien asiakkaiden, joiden yritys on perustettu muualla kuin Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä, on hyväksyttävä Google Adsin datankäsittelyehdot tiliasetuksista etukäteen. Sellaisten Analyticsia tai Analytics 360:tä käyttävien asiakkaiden, joiden yritys on perustettu Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä, sekä 360-versiota käyttävien asiakkaiden, jotka ovat hyväksyneet Analytics 360:n käyttöehdot, ei tarvitse tehdä tätä, koska Google Adsin datankäsittelyehdot sisältyvät jo näiden asiakkaiden ehtoihin.

Huomaa, että Analytics 360:n myyntikumppanit sekä asiakkaat, jotka ovat ostaneet Analytics 360:n myyntikumppanin kautta ("Jälleenmyyntiasiakkaat"), eivät voi hyväksyä Google Adsin datankäsittelyehtoja, vaan heillä on oltava erilliset datankäsittelyä koskevat ehdot Googlen tai myyntikumppaninsa kanssa. Jos Analytics 360:n myyntikumppanit ja Jälleenmyyntiasiakkaat hyväksyvät Google Adsin datankäsittelyehdot Analytics-käyttöliittymän kautta, hyväksyntä on mitätön eikä muodosta sitovaa sopimusta Googlen ja Jälleenmyyntiasiakkaan välille. Tätä rajoitusta ei kuitenkaan sovelleta sellaisiin Google Analytics- tai Google Analytics 360 ‑asiakkaisiin, jotka ovat hyväksyneet Google Analytics 360:n käyttöehdot tai muut Google Analyticsin ehdot suoraan Googlen kanssa.

Datan käsittelyä koskevan muutoksen hyväksyminen

Tarvitset datankäsittelyä koskevien ehtojen hyväksymiseen tilitason muokkaajan roolin.

Jos sinulla on paljon tilejä, etsi oikea tili hakukentän avulla.
  1. Klikkaa TILI-sarakkeesta Tilin asetukset.
  2. Klikkaa Datan käsittelyä koskeva muutos ‑kohdasta Tutustu muutokseen.
  3. Kun olet tutustunut muutokseen, klikkaa Valmis.
  4. Tallenna tilisi asetukset klikkaamalla uudelleen Valmis.

Yhteystietojen antaminen

Jos hyväksyt datankäsittelyä koskevat ehdot, sinun on annettava myös seuraavat tiedot:

• Oikeussubjekti: Tämä on organisaatiosi rekisteröity nimi, jota käytetään taloudellisten ja oikeudellisten asioiden käsittelyssä. Organisaatiolla voi olla useita oikeussubjekteja.
  • Ensisijainen yhteyshenkilö (eli ilmoitussähköpostiosoite): Tämä on yhteyshenkilö, jolle Google Adsin datankäsittelyehtoihin liittyvät ilmoitukset lähetetään.
  • Tietosuojavastaava: Tämä on henkilö, joka tarvittaessa nimetään edistämään yleisen tietosuoja-asetuksen ja Yhdistyneen kuningaskunnan vastaavan lainsäädännön noudattamista.
  • ETA-edustaja: Tämä on henkilö, joka tarvittaessa nimetään edustamaan EU:n ulkopuolella olevia asiakkaita yleisen tietosuoja-asetuksen ja Yhdistyneen kuningaskunnan vastaavan lainsäädännön mukaisiin velvoitteisiin liittyvissä asioissa.