Tilin määrityksen tietosuojaan liittyvät lisäominaisuudet

Analyticsiin sisältyy useita valinnaisia tietosuojaominaisuuksia. Ottamalla nämä ominaisuudet käyttöön voit parantaa Analyticsin tietosuojaa entisestään.

IP-osoitteen muuttaminen nimettömäksi

Analytics.js-kirjaston ga('set', 'anonymizeIp', true)-ominaisuuden avulla verkkosivuston omistajat voivat pyytää käyttäjien kaikkien IP-osoitteiden muuttamista nimettömiksi tuotekohtaisesti. Lisätietoja

Muutos datan käsittelyyn

Datan käsittelyä koskevat ehdot ovat nyt saatavilla yrityksille, jotka kuuluvat yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR:n) alueellisen soveltamisalan piiriin.

Analyticsin käytön estävä selaimen laajennus

Verkkosivuston vierailijat, jotka eivät halua Analyticsin käyttävän tietojaan, voivat asentaa Analyticsin käytön estävän selaimen lisäosan. Tämä lisäosa ohjaa verkkosivustoilla käynnissä olevaa Analyticsin JavaScriptia (ga.js, analytics.js ja dc.js) ja estää tiedon käyttämisen Analyticsissa. Vaikka Analyticsin käytön estävä selaimen lisäosa olisi käytössä, sivuston omistaja voi edelleen käyttää muita työkaluja sivuston analysointiin.