Tuotteen linkittämisen yhteenveto

Katso, mihin muihin Google-tuotteisiin Analytics-tilisi on yhdistetty.

Analyticsin tuotteen linkittämisen yhteenvedosta näet muut Google-tilit, ‑tuotteet ja ‑palvelut, jotka tilin järjestelmänvalvoja on linkittänyt Analytics-tiliisi ja ‑dataasi.

Kun linkität Analytics-tilin toiseen tiliin, osa datasta voi siirtyä näiden tilien välillä. Näin voit analysoida kaikkea dataasi Analytics-tilillä ja hyötyä erinomaisesta datan käyttökokemuksesta kaikilla tileilläsi.

Analytics-tilisi ja muut tilisi ovat toisistaan riippumattomia. Voit valita, mitkä tileistäsi haluat linkittää. Jokaisen tilin linkitysprosessi on erilainen, ja myös tilien välillä siirrettävä data vaihtelee.

Tuotteen linkittämisen yhteenvedosta saat yksityiskohtaisen kuvauksen siitä, mitä kukin integrointi tekee. Yhteenveto-osiossa on myös linkkejä resursseihin, jotka sisältävät tarkempaa tietoa sekä ohjeita integrointien muuttamiseen ja hallintaan.

Tuotteen linkittämisen asetusten muokkaaminen

Tuotteen linkittämisen yhteenveto löytyy Analytics-tilisi Järjestelmänvalvoja-sivun VERKKO-OMAISUUS-sarakkeesta.

Näytä vaiheet
  1. Kirjaudu Google Analyticsiin.
  2. Valitse Järjestelmänvalvoja ja siirry haluamaasi verkko-omaisuuteen.
  3. Valitse määritettävä tuotelinkki Tuotteen linkittäminen ‑osion SIVUSTO-sarakkeesta.

Huom. Voit määrittää muut Google-tuotteet (kuten Google Adsin) näyttämään Analytics-tietosi reaaliaikaisesti Tuotteen linkittäminen ‑osion asetuksista tai tietojen jakamisasetuksista riippumatta. Analytics-tietoja ei tällöin tallenneta muualle kuin Analytics-tilillesi.

Aiheeseen liittyviä resursseja

Datavirran asetukset