Om rapporter över flera enheter

Koppla samman data från flera sessioner så att du ser konverteringsprocessen från början till slut.

Rapporterna över flera enheter innehåller alla verktyg du behöver för att kunna göra en sammanhängande analys av information från olika enheter. På så sätt får du en bättre bild av förhållandet mellan kontaktpunkter, sessioner och interaktioner som vid en första anblick kan te sig orelaterade.

Till exempel kanske du upptäcker att ett visst användarsegment söker på en mobiltelefon och senare samma dag gör ett köp på en surfplatta, medan ett annat användarsegment klickar på en annons på en mobiltelefon en dag, besöker webbplatsen på en dator nästa dag och återvänder för att göra ett köp på en surfplatta en vecka senare.

Rapporterna över flera enheter hjälper dig att koppla ihop informationen om enheter och aktivitet från olika sessioner, så att du får en bättre uppfattning om användarna och vad de gör vid varje steg i konverteringsprocessen, från första kontakten till en långsiktig relation.

Öppna rapporterna över flera enheter

Rapporterna över flera enheter är bara tillgängliga i User ID-vyerna. Du måste konfigurera User ID och skapa en User ID-vy i ditt konto innan du kan komma åt de här rapporterna.

Du hittar rapporterna över flera enheter i avsnittet Målgrupp i en rapportvy. Läs om de olika rapporterna över flera enheter: