Om rapportene for flere enheter

Hent data fra flere økter for å se konverteringsprosessen fra start til slutt

I rapportene for flere enheter har du verktøyene du trenger for å organisere dataene for flere enheter i en sammenhengende analyse. Da får du en bedre oversikt over hvor mange tilsynelatende uavhengige kontaktpunker, økter og interaksjoner som faktisk er knyttet sammen.

Det kan for eksempel hende du oppdager at ett brukersegment søker på en mobilenhet og handler på et nettbrett i løpet av samme dag, mens et annet segment klikker på en annonse på en mobilenhet, går til nettstedet ditt på en stasjonær datamaskin dagen etter og går tilbake for å foreta et kjøp på et nettbrett en uke senere.

Med rapportene for flere enheter blir det enklere for deg å knytte sammen dataene om enhetene og aktivitetene fra ulike økter. Du kan få en bedre forståelse av brukerne og hva de foretar seg i hvert trinn i konverteringsprosessen – fra den første kontakten til langsiktig kundebevaring.

Ta i bruk rapporter for flere enheter

Rapportene for flere enheterer bare tilgjengelige i datautvalgene for User ID-funksjonen. Du må først konfigurere User ID-funksjonen og opprette et User ID-datautvalg i kontoen din før du kan bruke disse rapportene.

Du finner rapportene for flere enheter i Målgruppe-delen i et datautvalg for rapportering. Få mer informasjon om På flere enheter-rapportene:

• Enhetsoverlapping: Finn ut hvilken enhetstype og hvor mange enheter som er brukt for interaksjoner med innholdet ditt.
  • Enhetsbaner: Finn ut hvilke siste fem enhetstyper som er brukt før en konvertering inntreffer.
  • Konverteringsenhet: Se forholdet mellom brukeranskaffelser og konverteringer.