Tietoja laitteiden välisistä raporteista

Useiden istuntojen tietojen yhdistäminen konversioprosessin kulun näkemiseksi alusta loppuun
HTML_COMMENT article ID: 3234673 HTML_COMMENT article title: About the Cross Device reports

Laitteiden välisten raporttien avulla organisoit usean laitteen sisältämät tiedot yhtenäiseksi analyysiksi. Näin näet entistä tarkemmin, kuinka monet näennäisesti toisiinsa liittymättömät kosketuspisteet, istunnot ja vuorovaikutukset ovatkin yhteydessä keskenään.

Voit esimerkiksi huomata, että tiettyyn segmenttiin sisältyvät käyttäjät tekevät hakuja mobiililaitteissa ja ostoksia tabletissa saman päivän aikana. Toisessa segmentissä käyttäjät saattavat puolestaan klikata mainostasi mobiililaitteessa, selata sivustoasi pöytätietokoneessa ja palata tekemään ostoksen tabletissa viikkoa myöhemmin a week later.an

Laitteidenväliset raportit auttavat yhdistämään eri laitteita ja toimintoja koskevat tiedot, jotka ovat peräisin eri istunnoista. Saat entistä paremman kuvan siitä, millaisia käyttäjäsi ovat ja kuinka he toimivat prosessin eri vaiheissa.

Laitteidenvälisten raporttien käyttö

Laitteidenväliset raportit ovat käytettävissä vain User ID -näkymissä. Sinun on määritettävä User ID ja luotava User ID -näkymä tilissäsi, jotta voit käyttää näitä raportteja.

Laitteidenväliset raportit ovat käytettävissä raportointinäkymän Yleisö-osiossa. Laitteidenvälisistä raporteista käyvät ilmi seuraavat tiedot:

• Laitteiden päällekkäisyys: selvitä tarjoamiesi sisältöjen hyödyntämisessä käytettyjen laitteiden tyyppi ja määrä.
  • Laitteiden reitit: selvitä edelliset viisi laitetyyppiä, joita on käytetty ennen konversion syntymistä.
  • Hankintalaite: tarkastele hankintojen ja konversioiden välistä suhdetta.