Om rapporter på tværs af enheder

Saml data fra flere sessioner for at se konverteringen fra start til slut.
HTML_COMMENT article ID: 3234673 HTML_COMMENT article title: About the Cross Device reports

Rapporterne på tværs af enheder giver dig de værktøjer, som du behøver for at samle dine data på tværs af flere enheder i en sammenhængende analyse, så du får en bedre idé om, hvor mange tilsyneladende uafhængige kontaktpunkter, sessioner og interaktioner der i virkeligheden er forbundet.

For eksempel vil du måske opdage, at et bestemt brugersegment søger på en mobil enhed og køber fra en tablet inden for samme døgn, mens et andet segment klikker på en annonce på en mobil enhed, gennemser dit websted på en stationær computer den næste dag og vender tilbage for at købe noget fra en tablet en uge senere.

Ved hjælp af rapporter på tværs af enheder kan du skabe sammenhæng mellem data om enheder og aktiviteter fra forskellige sessioner. Herved kan du få en bedre forståelse af dine brugere og det, de gør på hvert trin i konverteringen - fra den første kontakt til fastholdelsen på længere sigt.

Adgang til rapporter på tværs af enheder

Rapporter på tværs af enheder er kun tilgængelige i bruger-id-visninger. Du skal først oprette et User ID og oprette en User ID-visning på din konto, før du kan få adgang til disse rapporter.

Du kan finde rapporter på tværs af enheder i sektionen Målgruppe i en rapporteringsvisning. Lær mere om hver af rapporterne på tværs af enheder:

• Enhedsoverlapning: Find ud af, hvilke slags og hvor mange enheder der bruges til at få adgang til dit indhold.
  • Enhedsstier: Se de sidste fem enhedstyper, der blev brugt før en konvertering.
  • Anskaffelsesenhed: Se forholdet mellem anskaffelser og konverteringer.