[UA] Om remarketingmålgrupper i Analytics

Skab fornyet engagement hos målgrupper, hvis medlemmer sandsynligvis vil foretage en konvertering.
I denne artikel kan du læse om remarketingmålgrupper i Universal Analytics. Gå til [GA4] Aktivér remarketing med Google Analytics-data for at få oplysninger om remarketing i Google Analytics 4.

En remarketingmålgruppe er en liste med cookies eller mobilannoncerings-id'er, der repræsenterer en gruppe brugere, du gerne vil nå ud til igen, fordi der er stor sandsynlighed for, at de vil foretage en konvertering. Du opretter remarketingmålgrupper ud fra brugeradfærd på dit website eller i din app og bruger derefter målgrupperne som grundlag for remarketingkampagner på dine annoncekonti, f.eks. Google Ads og Display & Video 360.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Identifikation af adfærd

Du kan bruge brede adfærdskriterier, såsom bare at have startet en session på dit website eller åbnet din app, eller du kan brugere mere snævre kriterier, såsom interaktion med specifikke produkter.

Du kan f.eks. oprette en af følgende remarketingmålgrupper og engagere brugerne i dem med følgende annoncetyper.

Målgruppekriterier Annoncetype
Brugere, som har set sider med produktoplysninger, men som ikke har føjet varerne til indkøbsvognen Annoncer for de varer, de ikke har føjet til indkøbsvognen
Brugere, der føjer varer til indkøbsvognen, men som ikke gennemfører købet Annoncer med en rabatkode til varerne i indkøbsvognen
Brugere, der har købt vare X og Y Annoncer for relateret vare Z

Når en brugers adfærd opfylder de kriterier, du har angivet, inkluderes det tilknyttede cookie- eller enhedsannonce-id i målgruppen. Når en bruger med en af disse cookies eller et af disse id'er efterfølgende besøger websites på Google Displaynetværk eller bruger Google Søgning, er vedkommende kvalificeret til at få vist en af dine remarketingannoncer, hvis du vinder annonceauktionen.

Efterhånden som du får mere erfaring med remarketing, kan du skræddersy dit annoncemateriale og anvende optimale løsninger mht. remarketing.

Oversigt over, hvordan du opretter og bruger remarketingmålgrupper

Du kan bruge remarketingmålgrupper i Google Ads og Display & Video 360. Integration med Google Ads er tilgængelig for alle Analytics-konti. Display & Video 360-integrationen er kun tilgængelig for Google Analytics 360-konti.

For at oprette en remarketingmålgruppe skal du angive målgruppekriterier og identificere annoncekonti, som du vil bruge målgruppen på.

Du kan gøre følgende for at angive kriterier for målgruppen:

• Vælge mellem forudkonfigurerede målgruppedefinitioner
  • Opret en ny målgruppedefinition
  • Importér et segment

Når du gemmer en målgruppe, bliver den tilgængelig på de annonceringskonti, du har angivet, og du kan bruge den i de remarketingkampagner, du administrerer der.

Hvis du vil bruge en målgruppe i Google Ads, skal du føje den til mindst én af dine annoncegrupper.

Du kan offentliggøre en målgruppe på op til 10 annonceringskonti, enten på én gang eller én ad gangen (f.eks. Google Ads-managerkonti, Google Ads-visningskonti eller Display & Video 360). En Google Ads-managerkonto tæller som 1 ud af 10, men målgruppen er tilgængelig for alle underordnede konti for den pågældende managerkonto.

Du kan offentliggøre en målgruppe på et ubegrænset antal ikke-annoncekonti som f.eks. Optimize eller Analytics.

Du kan maksimalt offentliggøre 50 målgrupper på en enkelt Analytics-konto.

Google Ads-integration

Ved integration med Google Ads opnås der flere muligheder end med almindelig Google Ads-remarketing.

• Opret remarketinglister baseret på Analytics-data. Opbyg dine målgrupper ud fra Analytics-metrics og -dimensioner (f.eks. Sessionsvarighed, By og Opnåelser af mål), og få brugere, der har udført en bestemt sekvens af handlinger på dit website (f.eks. brugere, der har besøgt produktside A og derefter klikket på knappen "Læg i kurven"), til at udvise engagement.
  • Aktivér remarketing med en enkel administratorindstilling i Analytics. Du behøver ikke foretage yderligere kodeændringer eller tilføje yderligere remarketingtags på dit website.

En remarketingmålgruppe skal indeholde mindst 100 unikke cookies, før målgruppen kan få vist annoncer på Google Displaynetværket. Remarketinglister til søgeannoncer skal indeholde mindst 1.000 unikke cookies. Minimumkravene til cookies er de samme for sporingspixels i Google Ads og Analytics.

Google Ads-remarketingtags ift. Analytics-sporingskode og Dataimport

Implementeringsprocedurerne for Google Ads-remarketingtagget og Analytics-sporingskoden er forskellige, og der er også forskel på, hvilke data der indsamles. I Analytics kan du desuden vælge Dataimport, som giver dig mulighed for at importere en bred vifte af data ud over dem, der indsamles med sporingskoden.

I Google Ads opbygger du remarketinglister ud fra de data, der indsamles via remarketingtagget. I Analytics opbygger du remarketingmålgrupper ud fra hvilke som helst af de data, du har i Analytics. Du kan kombinere de to metoder på en Google Ads-konto, der er knyttet til en Analytics-konto.

Google Ads Analytics
Websites: Du genererer et ekstra remarketingtag til websites og tilføjer derefter dette tag på dine websider.

Apps: Du genererer et remarketing-id for apps og føjer derefter id'et til din app.

Få flere oplysninger
Websites: Du bruger den aktuelle Analytics-sporingskode og aktiverer remarketing via indstillingerne for din Analytics-ejendom.

Apps: Du redigerer den sporingskode, du har inkluderet i din app.

Få flere oplysninger
Du kan oprette remarketinglister ud fra følgende regler:

Websites:
  • Besøgende på en side
  • Besøgende på en side, der ikke besøgte en anden side
  • Besøgende på en side, der også besøgte en anden side
  • Besøgende på en side på bestemte datoer
  • Besøgende på en side med et bestemt tag
Apps:
  • Alle brugere af en app
  • Personer, som har eller ikke har brugt en app for nylig
  • Personer, som bruger bestemte versioner af en app
  • Personer, som har udført bestemte handlinger i en app
Du kan oprette remarketingmålgrupper ud fra hvilke som helst af dine Analytics-data, heriblandt følgende:
  • Alle Analytics-standarddata
  • Data, der er importeret fra tilknyttede Google Ads-konti
  • Data, der er importeret fra tilknyttede Google Marketing Platform-konti
  • Data, der er importeret via Dataimport (f.eks. CRM-data, produktmetadata eller tilpassede data)
Remarketinglister er en integreret del af Google Ads. Remarketingmålgrupper er en integreret del af Analytics, og de deles med de tilknyttede Google Ads-konti, der er angivet under målgruppeindstillingerne.
Google Ads-tags lagrer annonceringscookierne.
Eksempel: En bruger, der ikke er lagret en annonceringscookie for, ankommer til et website, hvor Google Ads-remarketingtagget er implementeret, annonceringscookien lagres, og brugeren føjes til remarketinglisten.
Analytics-sporingskodetags læser annonceringscookierne.
Eksempel: En bruger, der ikke er lagret en annonceringscookie for, ankommer til et website, hvor den Analytics-remarketingaktiverede sporingskode er implementeret, annonceringscookien lagres ikke, og brugeren føjes ikke til listen.
Du kan bruge remarketinglister på både Display- og Søgenetværket. Du kan bruge remarketingmålgrupper på både Display- og Søgenetværket.

Næste trin

1. Aktivér annonceringsfunktioner i Analytics.
  2. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter remarketingmålgrupper.