Sobre els públics de remàrqueting a Analytics

Torneu a atraure els públics que és probable que facin conversions.

Un públic de remàrqueting és una llista de galetes o d'identificadors de publicitat per a mòbils que representa un grup d'usuaris als quals us interessa tornar a atreure perquè és probable que facin una conversió. Podeu crear públics de remàrqueting, en funció del comportament dels usuaris al vostre lloc web o a la vostra aplicació, i després utilitzar-los com a base per a les campanyes de remàrqueting als comptes publicitaris que tingueu, com ara de Google Ads o Display & Video 360.

Contingut d'aquest article:

Identificar comportaments

Podeu fer servir criteris de comportament genèrics, com ara haver iniciat la sessió al lloc o haver obert l'aplicació, o bé altres de més específics, com la interacció amb productes concrets.

Podríeu crear aquests públics de remàrqueting, per exemple, i atraure els usuaris mostrant-los els tipus d'anuncis següents:

Criteris del públic Tipus d'anunci
Usuaris que han visualitzat pàgines d'alguns articles però que no els han afegit al carretó Anuncis dels articles que no han afegit al carretó
Usuaris que han afegit articles al carretó però que no han completat la compra Anuncis amb codis de descompte per als articles que havien afegit al carretó
Usuaris que han adquirit els articles X i Y Anuncis de l'article Z (semblant als articles X i Y)

Quan el comportament d'un usuari respon als criteris especificats, s'inclou al públic la galeta associada o l'identificador de publicitat del dispositiu. Si més endavant els usuaris amb aquestes galetes o identificadors visiten llocs de la Xarxa de Display de Google o utilitzen la Cerca de Google, seran aptes per veure algun dels vostres anuncis de remàrqueting si guanyeu la subhasta d'anuncis.

A mesura que us aneu familiaritzant amb el remàrqueting, podeu personalitzar les creativitats i aplicar les pràctiques recomanades.

Informació general sobre la creació i l'ús de públics de remàrqueting

Podeu utilitzar els públics de remàrqueting a Google Ads i a Display & Video 360. La integració de Google Ads està disponible per a tots els comptes d'Analytics. La integració de Display & Video 360 només està disponible per als comptes de Google Analytics 360.

Per crear un públic de remàrqueting, heu d'especificar els criteris del públic i identificar els comptes publicitaris en què voleu utilitzar-lo.

Hi ha diverses maneres d'especificar els criteris del públic:

• Triar les opcions entre les definicions de públic que ja estan configurades
  • Crear una definició de públic
  • Importar un segment.

Els públics desats passen a estar disponibles als comptes publicitaris indicats i es poden utilitzar a les campanyes de remàrqueting que es gestionen als comptes en qüestió.

Per utilitzar un públic a Google Ads, heu d'afegir-lo com a mínim a un dels vostres grups d'anuncis.

Podeu publicar un públic en un màxim de 10 comptes publicitaris, individualment o alhora (per exemple, a comptes de gestor de Google Ads, comptes de publicació de Google Ads i Display & Video 360). Un compte de gestor de Google Ads compta com 1 de 10, però el públic està disponible per a tots els seus comptes secundaris.

Podeu publicar un públic en un nombre il·limitat de comptes no publicitaris, com ara Optimize o Analytics.

Podeu publicar un màxim de 50 públics en un sol compte d'Analytics.

Integració de Google Ads

La integració amb Google Ads ofereix algunes opcions addicionals que milloren el remàrqueting estàndard de Google Ads.

• Crear llistes de remàrqueting basades en les dades d'Analytics. Podeu crear els públics a partir de mètriques i dimensions d'Analytics (per exemple, Durada de la sessió, Ciutat i Assoliments d'objectiu), i atreure els usuaris que duguin a terme una seqüència d'accions específica al lloc web (per exemple, que visitin la pàgina del producte A i facin clic al botó Afegir al carretó).
  • Activar el remàrqueting amb una única opció del menú Administrador d'Analytics. No us cal fer cap canvi addicional al codi ni afegir cap altra etiqueta de remàrqueting al lloc web.

Per tal que a la Xarxa de Display de Google es puguin mostrar anuncis a un públic de remàrqueting, aquest públic ha de tenir, com a mínim, 100 galetes úniques. Pel que fa a les llistes de remàrqueting per als anuncis de la cerca, el mínim és de 1.000 galetes úniques. Aquests requisits mínims de galetes són els mateixos per als píxels de seguiment de Google Ads i d'Analytics.

Etiquetes de remàrqueting de Google Ads vs. codi de seguiment i importació de dades d'Analytics

L'etiqueta de remàrqueting de Google Ads i el codi de seguiment d'Analytics requereixen passos d'implementació diferents i recullen dades diferents. A més, Analytics també ofereix la importació de dades, que us permet importar una gran varietat de dades addicionals més enllà de les que es recullen amb el codi de seguiment.

A Google Ads, es generen llistes de remàrqueting a partir de les dades que recopila l'etiqueta de remàrqueting. A Analytics, es generen els públics de remàrqueting a partir de totes les dades que teniu a Analytics. Podeu combinar les dues opcions en un compte de Google Ads enllaçat a un compte d'Analytics

Google Ads Analytics
Llocs web: genereu una etiqueta de remàrqueting addicional per als llocs web i, a continuació, l'afegiu a les vostres pàgines web.

Aplicacions: genereu un identificador de remàrqueting per a les aplicacions i, a continuació, l'afegiu a la vostra aplicació.

Més informació
Llocs web: feu servir el codi de seguiment existent d'Analytics i activeu el remàrqueting des de la configuració de la propietat d'Analytics.

Aplicacions: modifiqueu el codi de seguiment que heu inclòs a l'aplicació.

Més informació
Podeu crear llistes de remàrqueting segons les regles següents:

Llocs web:
  • Visitants d'una pàgina
  • Visitants d'una pàgina que no han visitat una altra pàgina
  • Visitants d'una pàgina que també han visitat una altra pàgina
  • Visitants d'una pàgina en dates específiques
  • Visitants d'una pàgina amb una etiqueta específica
Aplicacions:
  • Tots els usuaris d'una aplicació
  • Persones que han fet servir una aplicació recentment o que no ho han fet
  • Persones que fan servir una versió concreta d'una aplicació
  • Usuaris que han dut a terme accions específiques en una aplicació
Podeu crear públics de remàrqueting a partir de totes les dades d'Analytics, com ara les següents:
  • Totes les dades predeterminades d'Analytics.
  • Dades importades de comptes de Google Ads enllaçats.
  • Dades importades de comptes de Google Marketing Platform enllaçats.
  • Dades importades mitjançant la importació de dades (p. ex., dades de CRM, metadades de productes o dades personalitzades).
Les llistes de remàrqueting són originàries de Google Ads. Els públics de remàrqueting són originaris d'Analytics i es comparteixen amb els comptes enllaçats de Google Ads identificats a la configuració del públic.
Les etiquetes de Google Ads defineixen les galetes de publicitat.
Per exemple, si un usuari sense cap galeta de publicitat visita un lloc web que té l'etiqueta de remàrqueting de Google Ads, la galeta de publicitat es defineix i l'usuari s'afegeix a la llista de remàrqueting.
Les etiquetes del codi de seguiment d'Analytics llegeixen les galetes de publicitat.
Per exemple, si un usuari sense cap galeta de publicitat visita un lloc que té el codi de seguiment d'Analytics activat per al remàrqueting, la galeta de publicitat no es configura i l'usuari no s'afegeix a la llista.
Podeu fer servir les llistes de remàrqueting a les xarxes de Cerca i de Display. Podeu fer servir els públics de remàrqueting a les xarxes de Cerca i de Display.

Passos següents

1. Activar les funcions de publicitat a Analytics
  2. Obtenir més informació sobre com es creen públics de remàrqueting