Reports

[GA4] Send rapporter via mail

Send standardrapporter og tilpassede rapporter via mail med det samme

Som administrator kan du sende standardrapporter og tilpassede rapporter til teammedlemmer via mail med det samme, så de kan få opdateringer med analysedata her og nu. Den rapport, der sendes via mail, indeholder data for det angivne datointerval med eventuelle filtre eller sammenligninger, der er anvendt på rapporten på det tidspunkt, hvor mailen sendes.

Bemærk! Du kan ikke sende realtidsrapporten og annonceringsrapporterne via mail.

This image shows the option for sending reports by email.

Send en rapport via mail

1. Klik på Rapporter til venstre i Google Analytics.
  2. Åbn den rapport, du vil sende via mail.
  3. Klik på Del denne rapport > Send via mail øverst til højre i rapporten.
    Bemærk! Hvis du ikke kan finde Send via mail på menuen, kan det skyldes, at du ikke har tilladelse til at planlægge afsendelse af en rapport. Det er kun administratorer, der kan sende rapporter via mail.
  4. Udfyld følgende felter for at sende rapporten:
    Felt Beskrivelse
    Rapportnavn

Angiv navnet på den rapport, der skal sendes via mail. Rapportnavnet vises i mailens brødtekst.

Liste over modtagere

Vælg op til 50 mailadresser på personer, som skal modtage mailen. Når mailadresserne er indtastet, kan du hurtigere finde dem.

Du kan vælge enhver bruger, der har adgang til ejendommen. Du kan ikke vælge brugergrupper. Brugere, som fjernes fra ejendommen, bliver også fjernet fra eventuelle lister over modtagere.

Hvis en bruger af din Analytics-ejendom har mere end én mailadresse, der er knyttet til ejendommen, og en af disse mailadresser er en @gmail.com-adresse, sendes rapporten til Gmail-adressen, uanset hvilken mailadresse der er angivet på listen over modtagere.

Rapportformat Vælg filformat for den rapport, der skal sendes via mail (enten PDF eller CSV). Rapporten sendes som en vedhæftet fil i mailen.
    Sprog Vælg, hvilket sprog rapporten skal vises på, når den sendes til modtagerne via mail.
  5. Klik på Send for at sende mailen. Du kan kun sende den, hvis du har inkluderet mindst én modtager og valgt et gyldigt navn.
Du kan også sende mails ved at vælge muligheden "Planlæg afsendelse via mail". Få flere oplysninger om planlægning af afsendelse af rapporter.

Hvad der sker efterfølgende?

De modtagere, der er angivet på listen, modtager en mail med et link til rapporten.