Reports

[GA4] Send rapporter via e-post

Send standardrapporter og egendefinerte rapporter umiddelbart via e-post

Som administrator kan du sende standardrapporter og egendefinerte rapporter per e-post umiddelbart, slik at teammedlemmene kan få statistikkoppdateringer umiddelbart. Rapporten som sendes ut på e-post, har data fra den angitte datoperioden, og det tas høyde for eventuelle filtre eller sammenligninger brukt i rapporten da e-posten ble sendt.

Merk: Du kan ikke sende rapporter om sanntidsrapporten eller annonseringsrapportene per e-post.

This image shows the option for sending reports by email.

Send rapporter via e-post

1. Velg Rapporter til venstre i Google Analytics.
  2. Åpne rapporten du vil sende ut på e-post.
  3. Klikk på Del denne rapporten øverst til høyre i rapporten > Send e-post.
    Merk: Hvis du ikke ser Send e-post i menyen, har du kanskje ikke tillatelse til å planlegge utsending av rapporter. Bare administratorer kan sende rapporter via e-post.
  4. Fyll ut følgende felter for å sende rapporten:
    Felt Beskrivelse
    Rapportnavn

Oppgi navnet på rapporten som sendes via e-post. Rapportnavnet vises i e-postteksten.

Mottakerliste

Velg opptil 50 e-postadresser som skal motta e-posten. Du kan skrive inn e-postadressene for å finne dem raskere.

Du kan velge en hvilken som helst bruker som har tilgang til området. Du kan ikke velge brukergrupper. Brukere som fjernes fra området, fjernes også fra eventuelle mottakerlister.

Hvis en bruker av Analytics-området har mer enn én e-postadresse som er knyttet til området, og én av disse e-postadressene er en @gmail.com-adresse, blir rapporten sendt til Gmail-adressen, uansett hvilken e-postadresse du bruker i mottakerlisten.

Rapportformat Velg filformatet for rapporten som skal sendes ut på e-post, enten PDF eller CSV. Rapporten sendes som vedlegg til e-posten.
    Språk Velg språket rapporten skal være skrevet på, når den sendes til mottakerne på e-post.
  5. Klikk på Send for å sende e-posten. Du kan bare sende den hvis du har tatt med minst én mottaker og valgt et gyldig navn.
Du kan også sende e-poster med alternativet «Lag tidsplan for e-post». Finn ut mer om hvordan du planlegger rapporter.

Dette skjer videre

De oppførte mottakerne mottar en e-post med en link til rapporten.