Mainonta ja attribuutio

[GA4] Campaign Manager 360 ‐tulosraportti

Campaign Manager 360 ‐tulosraportti on valmis erittelyraportti, josta näet, miten tehokkaasti Campaign Manager 360 ‐kampanjasi ovat tuottaneet konversioita verkkosivustollasi tai sovelluksessasi.

Huom. Tässä artikkelissa kerrotaan oletusraportista. Voit muokata raporttia käyttämällä suodattimia tai vertailuja tai muuttamalla ulottuvuuksia, mittareita tai kaavioita. Lue lisää

Ennen kuin aloitat

Näin löydät raportin

1. Kirjaudu Google Analyticsiin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Mainonta.
  3. Valitse vasemmalta Tulokset > Campaign Manager 360.
Etkö näe raporttia? Jos haluat saada Campaign Manager 360 ‐tulosraportin, sinun on linkitettävä Campaign Manager 360:n Floodlight-määritys mittauskokonaisuuteesi. Mainonta-osio, josta raportti löytyy, on käytettävissä vain Google Analyticsin tietokoneversiossa.

Raportin ulottuvuudet

Voit valita ensisijaisiksi ja toissijaisiksi ulottuvuuksiksi seuraavia CM360-ulottuvuuksia.

Ulottuvuus Kuvaus Täyttötapa
CM360-tilin tunnus Campaign Manager 360 ‐kampanjaan liittyvän tilin tunnus Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Campaign Manager 360:n Floodlight-määrityksen mittauskokonaisuuteesi.
CM360‑tilin nimi Campaign Manager 360 ‐kampanjaan liittyvän tilin nimi Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Campaign Manager 360:n Floodlight-määrityksen mittauskokonaisuuteesi.
CM360‑mainostajatunnus Yksilöllinen tunniste, joka on määritetty CM360:ssä kampanjoita ylläpitävälle mainostajalle tai brändille Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Campaign Manager 360:n Floodlight-määrityksen mittauskokonaisuuteesi.
CM360‑mainostajan nimi Sen organisaation nimi, joka ylläpitää kampanjoita CM360:ssä Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Campaign Manager 360:n Floodlight-määrityksen mittauskokonaisuuteesi.
CM360‑kampanjatunnus Yksilöllinen tunniste, joka kampanjalle on määritetty CM360:ssä Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Campaign Manager 360:n Floodlight-määrityksen mittauskokonaisuuteesi.
CM360‑kampanjan nimi Kampanjan nimi CM360:ssä Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Campaign Manager 360:n Floodlight-määrityksen mittauskokonaisuuteesi.
CM360‑mainosmuoto Kampanjan mainosmuoto CM360:ssä Mainosmuodolla tarkoitetaan kampanjassa käytetyn mainoksen asettelua tai ulkoasua, joka määrää sen, miltä mainos näyttää verkkosivustolla tai sovelluksessa. Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Campaign Manager 360:n Floodlight-määrityksen mittauskokonaisuuteesi.
CM360‑mainosaineiston tunnus Kampanjan mainosaineiston tunnus CM360:ssä Mainosaineiston tunnus on kullekin mainosaineistolle määritetty yksilöllinen tunniste CM360:ssä. Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Campaign Manager 360:n Floodlight-määrityksen mittauskokonaisuuteesi.
Istuntoon liittyvän CM360-mainosaineiston nimi Kampanjan mainosaineiston nimi tai otsikko CM360:ssä Mainosaineiston nimi on yksilöllinen nimi, jonka määrität kullekin mainosaineistolle CM360:ssä. Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Campaign Manager 360:n Floodlight-määrityksen mittauskokonaisuuteesi.
Istuntoon liittyvän CM360-mainostyypin nimi CM360-kampanjan mainostyypille tai ‑muodolle määritetty nimi Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Campaign Manager 360:n Floodlight-määrityksen mittauskokonaisuuteesi.
Istuntoon liittyvän CM360-mainosaineiston versio Mainosaineiston versio Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Campaign Manager 360:n Floodlight-määrityksen mittauskokonaisuuteesi.
CM360‑tulotapa Kampanjan jakeluun käytetyn mainoskanavan tai mainonta-alustan kategoria Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Campaign Manager 360:n Floodlight-määrityksen mittauskokonaisuuteesi.
CM360‑sijoittelun tunnus Yksilöllinen tunniste, joka on määritetty kullekin kampanjaan sisältyvälle mainoksen sijoittelulle Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Campaign Manager 360:n Floodlight-määrityksen mittauskokonaisuuteesi.
CM360‑sijoittelun nimi Kampanjaan sisältyvän mainoksen sijoittelun nimi Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Campaign Manager 360:n Floodlight-määrityksen mittauskokonaisuuteesi.
CM360‑renderöintitunnus Yksilöllinen tunniste, joka määrittää, miten ja missä mainosaineisto renderöidään Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Campaign Manager 360:n Floodlight-määrityksen mittauskokonaisuuteesi.
CM360‑sivuston tunnus Sen verkkosivuston tai sovelluksen yksilöllinen tunniste, jossa mainoksesi näkyi Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Campaign Manager 360:n Floodlight-määrityksen mittauskokonaisuuteesi.
CM360‑sivuston nimi Sen verkkosivuston tai sovelluksen nimi, jossa mainoksesi näkyi Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Campaign Manager 360:n Floodlight-määrityksen mittauskokonaisuuteesi.
CM360:n liikenteen lähde Datan tarjoaja Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Campaign Manager 360:n Floodlight-määrityksen mittauskokonaisuuteesi.
CM360:n liikenteen lähde / tulotapa Kampanjan jakeluun käytetyn mainoskanavan tai mainonta-alustan kategoria ja datan tarjoaja Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Campaign Manager 360:n Floodlight-määrityksen mittauskokonaisuuteesi.

Raportin mittarit

Raportti sisältää seuraavat mittarit. Jos olet muokkaaja tai järjestelmänvalvoja, voit lisätä tai poistaa raportin mittareita.

Mittari Kuvaus Täyttötapa
Mainosten klikkaukset Niiden kertojen määrä, jolloin mainoskampanjaasi klikattiin Mittari näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Campaign Manager 360:n Floodlight-määrityksen mittauskokonaisuuteesi.
Mainoskulut Mainoskampanjasta maksamasi kokonaissumma. Vastaa CM360:n median kustannuksia. Mittari näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Campaign Manager 360:n Floodlight-määrityksen mittauskokonaisuuteesi.
Mainosten klikkauskohtainen hinta Keskimääräinen klikkauskohtainen hinta, jonka maksoit mainoskampanjasta Mittari näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Campaign Manager 360:n Floodlight-määrityksen mittauskokonaisuuteesi.
Konversiot Niiden kertojen määrä, jolloin käyttäjät ovat käynnistäneet konversiotapahtuman Mittari täyttyy automaattisesti, kun merkitset tapahtuman konversioksi.
Hinta per konversio Kokonaishinta jaettuna valittujen konversioiden määrällä Mittari näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Campaign Manager 360:n Floodlight-määrityksen mittauskokonaisuuteesi.
Mainostuotto

Mainontaan käytetyn summan kokonaistuotto

Mittari näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Campaign Manager 360:n Floodlight-määrityksen mittauskokonaisuuteesi.
Kokonaistulot Kokonaistulot ostoksista, sovelluksensisäisistä ostoksista, tilauksista ja mainostuloista

Mittari sisältää seuraavat tapahtumat: purchase, in_app_purchase, app_store_subscription_renew ja app_store_subscription_convert. Lisäksi siihen lasketaan mainostulot, jotka on saatu Google AdMob- tai Google Ad Manager ‑integroinnin kautta tai lähettämällä ad_impression-tapahtuma kolmannen osapuolen integroinnista.

Tärkeää: Kun luot purchase-tapahtuman, muista lisätä arvot sekä value- että currency-parametreille. Muuten et näe Kokonaistulot-mittarin ostodataa.