Annoncering og kreditering

[GA4] Effektivitetsrapport for Campaign Manager 360

Campaign Manager 360-effektivitetsrapporten er en foruddefineret detaljeret rapport, der viser, hvor effektive dine Campaign Manager 360-kampagner var til at få flere konverteringer på dit website eller i din app.

Bemærk! Denne artikel beskriver standardrapporten. Du kan tilpasse rapporten ved at anvende filtre eller sammenligninger eller ved at ændre dimensioner, metrics eller diagrammer. Få flere oplysninger

Før du begynder

Læs rapporten

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Vælg Annoncering i menuen til venstre.
  3. Gå til Effektivitet > Campaign Manager 360 i venstre side.
Kan du ikke se rapporten? For at få vist Campaign Manager 360-effektivitetsrapporten, skal du knytte din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom. Desuden er sektionen Annoncering, hvor rapporten findes, kun tilgængelig i computerversionen af Google Analytics.

Dimensioner i rapporten

Du kan vælge mellem følgende CM360-specifikke dimensioner og sekundære dimensioner.

Dimension Hvad er det? Sådan udfyldes den
CM360-konto-id Det konto-id, der er knyttet til Campaign Manager 360-kampagnen. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom.
CM360-kontonavn Det kontonavn, der er knyttet til Campaign Manager 360-kampagnen. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom.
CM360-annoncør-id Viser det unikke id, der er knyttet til den annoncør eller det brand, der administrerer kampagner i CM360. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom.
CM360-annoncørnavn Viser navnet på en organisation, der administrerer kampagner i CM360. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom.
CM360-kampagne-id Viser det unikke id, der er tildelt kampagnen i CM360. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom.
CM360-kampagnenavn Viser navnet på kampagnen i CM360. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom.
CM360-annoncematerialeformat Viser annoncematerialeformatet for kampagnen i CM360. Annoncematerialeformatet er det specifikke layout eller design af annoncen, der bruges i en kampagne, og det bestemmer, hvordan annoncen vises på et website eller i en app. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom.
CM360-annoncemateriale-id Viser annoncemateriale-id'et for kampagnen i CM360. Annoncemateriale-id'et er et unikt id, der tildeles hvert annoncemateriale i CM360. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom.
CM360-annoncematerialenavn – session Viser navnet på eller titlen på annoncematerialet for kampagnen i CM360. Annoncematerialenavnet er et unikt navn, som du har defineret for de enkelte annoncematerialer i CM360. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom.
CM360-annoncematerialetypenavn – session Viser det navn, der er tildelt en annoncematerialetype eller et format i din CM360-kampagne. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom.
CM360-annoncematerialeversion – session Viser annoncematerialets version. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom.
CM360-medium Viser den kategori af annonceringskanal eller -platform, der bruges til at levere en kampagne. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom.
CM360-placerings-id Viser et unikt id for hver annonceplacering i din kampagne. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom.
CM360-placeringsnavn Viser et navn for hver annonceplacering i din kampagne. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom.
CM360-gengivelses-id Viser et unikt id for, hvordan og hvor annoncemateriale gengives. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom.
CM360-website-id Viser et entydigt id for dit website eller din app, hvor din annonce blev vist. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom.
CM360-websitenavn Viser et navn på dit website eller din app, hvor din annonce blev vist. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom.
CM360-kilde Viser dataudbyderen. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom.
CM360-kilde/medium Viser den kategori af annonceringskanal eller -platform, der bruges til at levere en kampagne, og udbyderen af data. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom.

Metrics i rapporten

Rapporten indeholder følgende metrics. Hvis du har rollen Redaktør eller Administrator, kan du tilføje og fjerne metrics i rapporten.

Metric Hvad er det? Sådan udfyldes den
Ads-klik Det samlede antal gange, brugerne har klikket på din annoncekampagne. Denne metric vises i rapporten, når du har knyttet din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom.
Annonceomkostninger Det samlede beløb, du har betalt for din annoncekampagne. Det svarer til medieomkostningerne i CM360. Denne metric vises i rapporten, når du har knyttet din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom.
Pris pr. klik i Google Ads Den gennemsnitlige pris, du har betalt pr. klik for din annoncekampagne. Denne metric vises i rapporten, når du har knyttet din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom.
Konverteringer Det antal gange, brugere har aktiveret en konverteringshændelse. Udfyld denne metric ved at markere en hændelse som en konvertering.
Pris pr. konvertering Dette er prisen pr. konvertering (beregnet som den samlede pris divideret med antallet af valgte konverteringer). Denne metric vises i rapporten, når du har knyttet din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom.
Annonceafkast

Den samlede omsætning for hver krone, du bruger på annoncering.

Denne metric vises i rapporten, når du har knyttet din Campaign Manager 360-Floodlight-konfiguration til din ejendom.
Samlet indtægt Den samlede omsætning fra køb, køb i apps, abonnementer og annonceomsætning.

Denne metric er summen af hændelserne purchase, in_app_purchase, app_store_subscription_renew og app_store_subscription_convert samt annonceomsætningen, som udfyldes via Google AdMob-integrationen, Google Ad Manager-integrationen eller ved at sende ad_impression-hændelsen fra en tredjepartsintegration.

Vigtigt! Når du konfigurerer hændelsen purchase, skal du sørge for at angive værdier for både parameteren value og parameteren currency. Ellers vil du ikke få vist købsdata for metric'en Samlet omsætning.