Reports

[GA4] Search Ads 360 ‐raportti

Search Ads 360 ‐raportti on valmis erittelyraportti, josta näet, miten tehokkaasti SA360-kampanjasi ovat tuoneet liikennettä sivustollesi tai sovellukseesi ja tuottaneet konversioita. Pääset käyttämään raporttia linkittämällä Search Ads 360 ‐mainostajatilin tai ‐alahallinnoijatilin mittauskokonaisuuteesi.

Etsitkö kustannusdataa? Jos haluat nähdä kampanjan kustannusdatan, siirry Mainonta-kohdasta löytyvään Search Ads 360 ‐tulosraporttiin.

Näin löydät raportin

Avaa raportti klikkaamalla Elinkaari-kokoelmaan sisältyvästä Hankinnan yleiskatsaus ‐raportista Näytä Search Ads 360 ‐kampanjat.

Jos poistat SA360-mainostajatilin ja mittauskokonaisuutesi välisen linkityksen, voit silti edelleen katsoa raportista kampanjoidesi aiempaa dataa.

Jos et näe raporttia, raportti on voitu poistaa tai se ei sisälly oletusraportteihin. Jos olet muokkaaja tai järjestelmänvalvoja, voit lisätä raportin vasempaan navigointipaneeliin. Katso, miten raportti lisätään.

Attribuutioasetukset

Search Ads 360 ‐raportti sisältää vain istunnot, jotka on kirjattu tulleeksi SA360:stä käyttämällä minkä tahansa kanavan kautta tullut viimeinen epäsuora klikkaus ‐attribuutiomallia. Kaikki tietyn istunnon aikaiset tapahtumat ja konversiot kirjataan tulleeksi samasta lähteestä session_start-tapahtuman attribuution perusteella. Attribuutiomallia ei voi vaihtaa attribuutioasetuksista.

Raportti ei sisällä liikennettä, jossa istuntoon liittyvä SA360-mainostajatunnus on "(not set)" tai tyhjä merkkijono.

Attribuutioasetuksissa näkyvä konversioikkuna ilmaisee, kuinka kaukana menneisyydessä oleva tapahtuma voi saada konversiokrediittiä. Halutessasi voit muuttaa konversioikkunaa attribuutioasetuksista.

Raportin ulottuvuudet

Voit valita seuraavia istuntoon liittyviä SA360-ulottuvuuksia ensisijaisiksi tai toissijaisiksi ulottuvuuksiksi.

Jokainen ulottuvuus alkaa sanoilla "Istuntoon liittyvä". Raportti koskee istuntoa. "Istuntoon liittyvä" ilmaisee, että ulottuvuus kuvaa käyttäjän viimeisintä istuntoa sekä uusien että palaavien käyttäjien osalta. Lue lisää laajuuksista.

Ulottuvuus Kuvaus Täyttötapa
Istuntoon liittyvän SA360-mainosryhmän tunnus Sen SA360-kampanjaan sisältyvän mainosryhmän yksilöllinen tunniste, joka on liitetty käyttäjän istuntoon Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Search Ads 360 ‐mainostajatilin tai ‐alahallinnoijatilin mittauskokonaisuuteesi.
Istuntoon liittyvän SA360-mainosryhmän nimi Sen SA360-kampanjaan sisältyvän mainosryhmän nimi, joka on liitetty käyttäjän istuntoon Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Search Ads 360 ‐mainostajatilin tai ‐alahallinnoijatilin mittauskokonaisuuteesi.
Istuntoon liittyvän SA360-kampanjan tunnus Sen SA360-kampanjan yksilöllinen tunniste, joka on liitetty käyttäjän istuntoon Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Search Ads 360 ‐mainostajatilin tai ‐alahallinnoijatilin mittauskokonaisuuteesi.
Istuntoon liittyvän SA360-kampanjan nimi Sen SA360-kampanjan nimi, joka on liitetty käyttäjän istuntoon Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Search Ads 360 ‐mainostajatilin tai ‐alahallinnoijatilin mittauskokonaisuuteesi.
Istuntoon liittyvä SA360-mainosmuoto SA360-kampanjan mainosmuoto, joka on liitetty käyttäjän istuntoon. Mainosmuodolla tarkoitetaan kampanjassa käytetyn mainoksen asettelua tai ulkoasua, joka määrää sen, miltä mainos näyttää verkkosivustolla tai sovelluksessa. Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Search Ads 360 ‐mainostajatilin tai ‐alahallinnoijatilin mittauskokonaisuuteesi.
Istuntoon liittyvän SA360-hakukonetilin tunnus Sen hakukonealustalla käyttämäsi mainostilin yksilöllinen tunniste, joka on liitetty käyttäjän istuntoon Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Search Ads 360 ‐mainostajatilin tai ‐alahallinnoijatilin mittauskokonaisuuteesi.
Istuntoon liittyvän SA360-hakukonetilin tyyppi Sen hakukonetilin tyyppi, joka on liitetty käyttäjän istuntoon Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Search Ads 360 ‐mainostajatilin tai ‐alahallinnoijatilin mittauskokonaisuuteesi.
Istuntoon liittyvä SA360-avainsana Sana tai lauseke, johon mainos on kohdistettu ja joka on liitetty käyttäjän istuntoon Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Search Ads 360 ‐mainostajatilin tai ‐alahallinnoijatilin mittauskokonaisuuteesi.
Istuntoon liittyvän SA360:n hallinnoijan tilin tunnus Käyttäjän istuntoon liitetyn hallinnoijan tilin tunnus, joka on määritetty useita tilejä hoitavalle tilille tai mainostoimistolle Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Search Ads 360 ‐mainostajatilin tai ‐alahallinnoijatilin mittauskokonaisuuteesi.
Istuntoon liittyvän SA360:n hallinnoijan tilin nimi Käyttäjän istuntoon liitetyn hallinnoijan tilin nimi, joka on määritetty useita tilejä hoitavalle tilille tai mainostoimistolle Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Search Ads 360 ‐mainostajatilin tai ‐alahallinnoijatilin mittauskokonaisuuteesi.
Istuntoon liittyvä SA360-tulotapa Kampanjan jakeluun käytetyn mainoskanavan tai mainonta-alustan kategoria, joka on liitetty käyttäjän istuntoon Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Search Ads 360 ‐mainostajatilin tai ‐alahallinnoijatilin mittauskokonaisuuteesi.
Istuntoon liittyvä SA360-kysely Hakukoneessa käytetty hakutermi, joka on liitetty käyttäjän istuntoon Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Search Ads 360 ‐mainostajatilin tai ‐alahallinnoijatilin mittauskokonaisuuteesi.
Istuntoon liittyvä SA360:n liikenteen lähde Datan tarjoaja, joka on liitetty käyttäjän istuntoon Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Search Ads 360 ‐mainostajatilin tai ‐alahallinnoijatilin mittauskokonaisuuteesi.
Istuntoon liittyvä SA360:n liikenteen lähde / tulotapa Kampanjan jakeluun käytetyn mainoskanavan tai mainonta-alustan kategoria ja datan tarjoaja, jotka on liitetty käyttäjän istuntoon Ulottuvuus näkyy raportissa, kun olet linkittänyt Search Ads 360 ‐mainostajatilin tai ‐alahallinnoijatilin mittauskokonaisuuteesi.

Raportin mittarit

Raportti sisältää seuraavat mittarit. Jos olet muokkaaja tai järjestelmänvalvoja, voit lisätä tai poistaa raportin mittareita.

Mittari Kuvaus Täyttötapa
Keskimääräinen aktivoitumisen kesto istuntoa kohti Aktivoitumisen keskimääräinen kesto istuntoa kohden Mittari täyttyy automaattisesti.
Konversiot Niiden kertojen määrä, jolloin käyttäjät ovat käynnistäneet konversiotapahtuman Mittari täyttyy automaattisesti, kun merkitset tapahtuman konversioksi.
Aktivoivat istunnot Näin moni istunto on kestänyt vähintään 10 sekuntia tai sisältänyt vähintään yhden konversiotapahtuman tai vähintään kaksi sivun tai näkymän katselukertaa Mittari täyttyy automaattisesti.
Aktivoivat istunnot käyttäjää kohden Keskimääräinen aktivoivien istuntojen määrä käyttäjää kohti Mittari täyttyy automaattisesti.
Aktivoitumisprosentti

Aktivoivien istuntojen prosenttiosuus. Lue lisää

Aktivoitumisprosentti = aktivoivat istunnot / istuntojen kokonaismäärä

Aktivoitumisprosentti on välittömän poistumisprosentin käänteisluku.

Mittari täyttyy automaattisesti.
Tapahtumien määrä Niiden kertojen määrä, jolloin käyttäjät ovat käynnistäneet tapahtuman Mittari täyttyy automaattisesti.
Tapahtumia istuntoa kohden Tapahtumien keskiarvo istuntoa kohden Mittari täyttyy automaattisesti.
Istunnot

Verkkosivustollasi tai sovelluksessasi alkaneiden istuntojen määrä

Istunto tarkoittaa ajanjaksoa, jonka aikana joku käyttää verkkosivustoasi tai sovellustasi.

Istunto alkaa, kun käyttäjä tekee jommankumman seuraavista:

• avaa sovelluksesi etualalla
  • katsoo sivua tai näkymää, mutta aktiivista istuntoa ei ole (esim. kun edellinen istunto on aikakatkaistu).

Istunto päättyy (aikakatkaistaan) oletusarvoisesti, kun käyttäjä ei ole tehnyt mitään 30 minuuttiin. Istunnon kestoa ei ole rajoitettu.

Lue lisää istunnoista

Mittari täyttyy automaattisesti.
Kokonaistulot Kokonaistulot ostoksista, sovelluksensisäisistä ostoksista, tilauksista ja mainostuloista

Mittari sisältää seuraavat tapahtumat: purchase, in_app_purchase, app_store_subscription_renew ja app_store_subscription_convert. Lisäksi siihen lasketaan mainostulot, jotka on saatu Google AdMob- tai Google Ad Manager ‑integroinnin kautta tai lähettämällä ad_impression-tapahtuma kolmannen osapuolen integroinnista.

Tärkeää: Kun luot purchase-tapahtuman, muista lisätä arvot sekä value- että currency-parametreille. Muuten et näe Kokonaistulot-mittarin ostodataa.
Käyttäjät

Sivustollasi tai sovelluksessasi käyneiden yksittäisten käyttäjien määrä. Käyttäjä lasketaan, kun käyttäjälle kirjataan aktivoiva istunto tai Analytics kerää

Mittari täyttyy automaattisesti.