Reports

[GA4] Search Ads 360-rapport

Search Ads 360-rapporten er en foruddefineret detaljeret rapport, der viser, hvor effektive dine SA360-kampagner var til at generere trafik og konverteringer på dit website eller i din app. Du kan få adgang til rapporten, når du har knyttet din Search Ads 360-annoncør eller -undermanagerkonto til din ejendom.

Er du interesseret i omkostningsdata? Du kan se kampagneomkostningsdata ved at gå til effektivitetsrapporten for Search Ads 360 i sektionen Annoncering.

Læs rapporten

Du kan se rapporten ved at klikke på Se Search Ads 360-kampagner i rapporten Anskaffelsesoversigt i samlingen Livscyklus.

Hvis du fjerner tilknytningen mellem din SA360-annoncør og din ejendom, kan du stadig få adgang til rapporten, så du kan se historiske data om dine kampagner.

Hvis du ikke kan se rapporten til venstre, er den muligvis blevet fjernet, eller også er den ikke med i dit standardsæt med rapporter. Hvis du har rollen redaktør eller administrator, kan du tilføje rapporten i navigationspanelet til venstre. Se, hvordan du tilføjer rapporten

Tilskrivningsindstillinger

Search Ads 360-rapporten indeholder kun sessioner, der er tilskrevet SA360, ved hjælp af en tilskrivningsmodel for ikke-direkte sidste klik på tværs af kanaler. Alle hændelser og konverteringer, der forekommer i en given session, tilskrives den samme kilde for denne session, baseret på tilskrivningen for hændelsen session_start. Tilskrivningsmodellen kan ikke ændres ved hjælp af Tilskrivningsindstillinger.

Rapporten ekskluderer trafik, når SA360-annoncør-id – session er (ikke angivet) eller en tom streng.

Konverteringsperioden i Tilskrivningsindstillinger angiver, hvor langt tilbage i tiden en hændelse er kvalificeret til tilskrivningskredit. Du kan ændre tilskrivningsindstillingerne for at ændre, hvor langt tilbage du vil tilskrive kredit.

Dimensioner i rapporten

Du kan vælge mellem følgende sessionsbaserede SA360-specifikke dimensioner som primære og sekundære dimensioner.

Du vil se, at hver dimension indeholder ordet "Session". Rapporten er sessionsbaseret. "Session" angiver, at dimensionen beskriver en brugers seneste session, uanset om brugeren er ny eller tilbagevendende. Få flere oplysninger om omfang

Dimension Hvad er det? Sådan udfyldes den
Session – SA360-annoncegruppe-id Viser det unikke id for hver annoncegruppe i din SA360-kampagne, som var knyttet til en brugers session. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Search Ads 360-annoncør eller -undermanagerkonto til din ejendom.
SA360-annoncegruppenavn – session Viser navnet på hver annoncegruppe i din SA360-kampagne, som var knyttet til en brugers session. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Search Ads 360-annoncør eller -undermanagerkonto til din ejendom.
SA360-kampagne-id – session Viser det unikke id, der er tildelt kampagnen i SA360, og som var knyttet til en brugers session. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Search Ads 360-annoncør eller -undermanagerkonto til din ejendom.
SA360-kampagnenavn – session Viser navnet på den kampagne i SA360, som var knyttet til en brugers session. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Search Ads 360-annoncør eller -undermanagerkonto til din ejendom.
SA360-annoncematerialeformat – session Viser annoncematerialeformatet for kampagnen i SA360, som var knyttet til en brugers session. Annoncematerialeformatet er det specifikke layout eller design af annoncen, der bruges i en kampagne, og det bestemmer, hvordan annoncen vises på et website eller i en app. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Search Ads 360-annoncør eller -undermanagerkonto til din ejendom.
SA360-søgemaskinekonto-id – session Viser det unikke id for den annoncekonto, du bruger på en søgemaskineplatform, og som var knyttet til en brugers session. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Search Ads 360-annoncør eller -undermanagerkonto til din ejendom.
SA360-søgemaskinekontotype – session Viser den type søgemaskinekonto, der blev brugt til en brugers session. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Search Ads 360-annoncør eller -undermanagerkonto til din ejendom.
SA360-søgeord – session Viser et ord eller en sætning, som du målretter mod med din annonce, og som var knyttet til en brugers session. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Search Ads 360-annoncør eller -undermanagerkonto til din ejendom.
Session – SA360-managerkonto-id Viser det managerkonto-id, der er tildelt den konto eller det bureau, som administrerer flere konti, og som var knyttet til en brugers session. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Search Ads 360-annoncør eller -undermanagerkonto til din ejendom.
Session – SA360-managerkontoens navn Viser det managerkontonavn, der er tildelt den konto eller det bureau, som administrerer flere konti og har været knyttet til en brugers session. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Search Ads 360-annoncør eller -undermanagerkonto til din ejendom.
SA360-medium – session Viser den kategori af annonceringskanal eller -platform, der bruges til at levere en kampagne, som var knyttet til en brugers session. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Search Ads 360-annoncør eller -undermanagerkonto til din ejendom.
SA360-forespørgsel – session Viser de søgetermer, der blev brugt i en søgemaskine, og som var knyttet til en brugers session. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Search Ads 360-annoncør eller -undermanagerkonto til din ejendom.
SA360-kilde – session Viser udbyderen af data, som var knyttet til en brugers session. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Search Ads 360-annoncør eller -undermanagerkonto til din ejendom.
Session – SA360 – kilde/medium Viser den kategori af annonceringskanal eller -platform, der bruges til at levere en kampagne, og udbyderen af data, der var knyttet til en brugers session. Dimensionen vises i rapporten, når du har knyttet din Search Ads 360-annoncør eller -undermanagerkonto til din ejendom.

Metrics i rapporten

Rapporten indeholder følgende metrics. Hvis du har rollen Redaktør eller Administrator, kan du tilføje og fjerne metrics i rapporten.

Metric Hvad er det? Sådan udfyldes den
Gennemsnitlig engagementstid pr. session Den gennemsnitlige engagementstid pr. session. Denne metric udfyldes automatisk.
Konverteringer Det antal gange, brugere har aktiveret en konverteringshændelse. Udfyld denne metric ved at markere en hændelse som en konvertering.
Engagerede sessioner Antallet af sessioner, som varede 10 sekunder eller længere eller havde 1 eller flere konverteringshændelser eller 2 eller flere side- eller skærmvisninger. Denne metric udfyldes automatisk.
Engagerede sessioner pr. bruger Det gennemsnitlige antal engagerede sessioner pr. bruger. Denne metric udfyldes automatisk.
Engagementsrate

Den procentdel af sessionerne, der var engagerede sessioner. Få flere oplysninger

Engagementsrate = antal engagerede sessioner divideret med det samlede antal sessioner

Engagementsrate er det modsatte af afvisningsprocent.

Denne metric udfyldes automatisk.
Antal hændelser Det antal gange, brugere aktiverede en hændelse. Denne metric udfyldes automatisk.
Hændelser pr. session Det gennemsnitlige antal hændelser pr. session. Denne metric udfyldes automatisk.
Sessioner

Det antal sessioner, der er blevet indledt på dit website eller i din app.

En session er det tidsrum, inden for hvilket en bruger interagerer med dit website eller din app.

En session startes, når en bruger foretager en af følgende handlinger:

• Åbner din app i forgrunden
  • Viser en side eller en skærm, og der er ingen aktive sessioner (f.eks. timeout for den foregående session)

Som standard afsluttes en session (den får timeout) efter 30 minutters inaktivitet. Der er ingen grænse for, hvor længe en session kan vare.

Få flere oplysninger om sessioner

Denne metric udfyldes automatisk.
Samlet omsætning Den samlede omsætning fra køb, køb i apps, abonnementer og annonceomsætning.

Denne metric er summen af hændelserne purchase, in_app_purchase, app_store_subscription_renew og app_store_subscription_convert samt annonceomsætningen, som udfyldes via Google AdMob-integrationen, Google Ad Manager-integrationen eller ved at sende ad_impression-hændelsen fra en tredjepartsintegration.

Vigtigt! Når du konfigurerer hændelsen purchase, skal du sørge for at angive værdier for både parameteren value og parameteren currency. Ellers vil du ikke få vist købsdata for metric'en Samlet omsætning.
Brugere

Det antal unikke brugere, der har besøgt dit website eller din app. En bruger defineres som enhver bruger, der har haft en engageret session. Der registreres også en aktiv bruger, når følgende data indsamles i Analytics:

Denne metric udfyldes automatisk.