Reports

[GA4] Manuaalinen raportti

Experiment icon for Gradual feature rollout Ominaisuuksien vaiheittainen käyttöönotto: Tämä ominaisuus ei ole vielä käytettävissä kaikissa Google Analytics ‐mittauskokonaisuuksissa.

Manuaalinen raportti on valmis erittelyraportti, josta näet, miten tehokkaasti manuaalisesti tagatut kampanjasi ovat tuoneet liikennettä sivustollesi tai sovellukseesi.

Raportissa näkyy dataa, kun lähetät UTM-parametrit klikkauksen URL-osoitteessa (verkkosivustot) tai lähetät campaign_details-tapahtuman (mobiilisovellukset).

Näin löydät raportin

Avaa raportti klikkaamalla Elinkaari-kokoelmaan sisältyvästä Hankinnan yleiskatsaus ‐raportista Näytä manuaaliset kampanjat.

Jos et näe raporttia, raportti on voitu poistaa tai se ei sisälly oletusraportteihin. Jos olet muokkaaja tai järjestelmänvalvoja, voit lisätä raportin vasempaan navigointipaneeliin. Katso, miten raportti lisätään.

Raportin ulottuvuudet

Raportti sisältää seuraavat ulottuvuudet. Jos olet muokkaaja tai järjestelmänvalvoja, voit lisätä tai poistaa raportin ulottuvuuksia.

Ulottuvuus Kuvaus Täyttötapa
Istuntoon liittyvän manuaalisesti lisätyn kampanjan tunnus Istunnon alkamiseen liittyvän kampanjan tunnus Ulottuvuus täyttyy, kun lähetät UTM-parametrit klikkauksen URL-osoitteessa (verkkosivustot) tai lähetät campaign_details-tapahtuman (mobiilisovellukset).
Istuntoon liittyvän manuaalisesti lisätyn kampanjan nimi Istunnon alkamiseen liittyvä kampanja Ulottuvuus täyttyy, kun lähetät UTM-parametrit klikkauksen URL-osoitteessa (verkkosivustot) tai lähetät campaign_details-tapahtuman (mobiilisovellukset).
Istuntoon liittyvä manuaalisesti lisätty sisältö Istunnon alkamiseen liittyvä mainossisältö Ulottuvuus täyttyy, kun lähetät UTM-parametrit klikkauksen URL-osoitteessa (verkkosivustot) tai lähetät campaign_details-tapahtuman (mobiilisovellukset).
Istuntoon liittyvä manuaalisesti lisätty tulotapa Istunnon alkamiseen liittyvä tulotapa Ulottuvuus täyttyy, kun lähetät UTM-parametrit klikkauksen URL-osoitteessa (verkkosivustot) tai lähetät campaign_details-tapahtuman (mobiilisovellukset).
Istuntoon liittyvä manuaalisesti lisätty liikenteen lähde Istunnon alkamiseen liittyvä liikenteen lähde Ulottuvuus täyttyy, kun lähetät UTM-parametrit klikkauksen URL-osoitteessa (verkkosivustot) tai lähetät campaign_details-tapahtuman (mobiilisovellukset).
Istuntoon liittyvä manuaalisesti lisätty liikenteen lähde / tulotapa Istunnon alkamiseen liittyvä liikenteen lähde ja tulotapa Ulottuvuus täyttyy, kun lähetät UTM-parametrit klikkauksen URL-osoitteessa (verkkosivustot) tai lähetät campaign_details-tapahtuman (mobiilisovellukset).
Istuntoon liittyvä manuaalisesti lisätty liikenteen lähteen alusta Istunnon alkamiseen liittyvä liikenteen lähteen alusta Ulottuvuus täyttyy, kun lähetät UTM-parametrit klikkauksen URL-osoitteessa (verkkosivustot) tai lähetät campaign_details-tapahtuman (mobiilisovellukset).
Istuntoon liittyvä manuaalisesti lisätty termi Istunnon alkamiseen liittyvä termi Ulottuvuus täyttyy, kun lähetät UTM-parametrit klikkauksen URL-osoitteessa (verkkosivustot) tai lähetät campaign_details-tapahtuman (mobiilisovellukset).

Raportin mittarit

Raportti sisältää seuraavat mittarit. Jos olet muokkaaja tai järjestelmänvalvoja, voit lisätä tai poistaa raportin mittareita.

Mittari Kuvaus Täyttötapa
Klikkaukset Niiden kertojen määrä, jolloin mainoskampanjaasi klikattiin Mittari näkyy raportissa, kun olet linkittänyt mainostajatilin mittauskokonaisuuteesi.
Konversiot Niiden kertojen määrä, jolloin käyttäjät käynnistivät konversiotapahtuman Mittari täyttyy automaattisesti, kun merkitset tapahtuman konversioksi.
Hinta Mainoskampanjasta maksamasi kokonaissumma Mittari näkyy raportissa, kun olet linkittänyt mainostajatilin mittauskokonaisuuteesi.
Hinta per konversio Keskimääräinen klikkauskohtainen hinta, jonka maksoit mainoskampanjasta Mittari näkyy raportissa, kun olet linkittänyt mainostajatilin mittauskokonaisuuteesi.
Aktivoivat istunnot

Niiden istuntojen määrä, jotka kestivät vähintään 10 sekuntia tai joihin sisältyi vähintään yksi konversiotapahtuma tai vähintään kaksi sivun tai näkymän katselukertaa.

Aktivoivat istunnot ovat alhaisen aktiivisuuden istuntojen vastakohta.

Mittari täyttyy automaattisesti.
Tapahtumien määrä Niiden kertojen määrä, jolloin käyttäjät käynnistivät tapahtuman Mittari täyttyy automaattisesti.
Mainostuotto Mainontaan käytetyn summan kokonaistuotto Mittari näkyy raportissa, kun olet linkittänyt mainostajatilin mittauskokonaisuuteesi.
Istunnot

Sivustollasi tai sovelluksessasi alkaneiden istuntojen määrä

Istunto tarkoittaa ajanjaksoa, jolloin joku käyttää verkkosivustoasi tai sovellustasi.

Istunto alkaa, kun käyttäjä tekee jommankumman seuraavista:

• avaa sovelluksesi etualalla
  • katsoo sivua tai näkymää eikä aktiivista istuntoa ole sillä hetkellä käynnissä (esim. edellinen istunto on aikakatkaistu).

Istunto päättyy (aikakatkaistaan) oletusarvoisesti, kun käyttäjä ei ole tehnyt mitään 30 minuuttiin. Istunnon kestoa ei ole rajoitettu.

Lue lisää istunnoista.

Mittari täyttyy automaattisesti.
Kokonaistulot

Kokonaistulot ostoksista, sovelluksensisäisistä ostoksista, tilauksista ja mainostuloista

Kokonaistulot = ostokset + sovelluksensisäiset ostokset + tilaukset + mainostulot – hyvitykset

Mittari sisältää seuraavat tapahtumat: purchase, in_app_purchase, app_store_subscription_renew ja app_store_subscription_convert. Lisäksi siihen lasketaan mainostulot, jotka on saatu Google AdMob- tai Google Ad Manager ‑integroinnin kautta tai lähettämällä ad_impression-tapahtuma kolmannen osapuolen integroinnista.
Tärkeää: Jos mittarista puuttuu tulodataa, katso ratkaisuohjeita artikkelista Puuttuvan tulodatan korjaaminen.
Käyttäjät

Sivustollasi tai sovelluksessasi käyneiden yksittäisten käyttäjien määrä. Käyttäjä lasketaan, kun käyttäjälle kirjataan aktivoiva istunto tai Analytics kerää

Mittari täyttyy automaattisesti.