Reports

[GA4] Rapporten "Manuel tagging"

Experiment icon for Gradual feature rollout  Gradvis funktionsudrulning: Denne funktion er endnu ikke tilgængelig til alle Google Analytics-ejendomme.

Rapporten "Manuel tagging" er en foruddefineret detaljeret rapport, hvor du kan se, hvor effektive dine manuelt taggede kampagner har været med hensyn til at generere trafik til dit website eller din app.

Der vises data i rapporten, når du har sendt UTM-parametre via klikwebadressen for et website eller sendt hændelsen campaign_details for en mobilapp.

Se rapporten

Du kan få vist rapporten ved at klikke på Se manuelt taggede kampagner i rapporten Anskaffelsesoversigt i samlingen Livscyklus.

Hvis du ikke kan se rapporten til venstre, er den muligvis blevet fjernet, eller også er den ikke med i dit standardsæt med rapporter. Hvis du har rollen redaktør eller administrator, kan du tilføje rapporten i navigationspanelet til venstre. Få oplysninger om, hvordan du tilføjer rapporten.

Dimensioner i rapporten

Rapporten indeholder følgende dimensioner. Hvis du har rollen Redaktør eller Administrator, kan du tilføje og fjerne dimensioner i rapporten.

Dimension Hvad er det? Sådan udfyldes den
Session – manuel tagging – kampagne-id Dette er id'et for den kampagne, der er blevet knyttet til en sessions start. Dimensionen udfyldes, når du har sendt UTM-parametre via klikwebadressen for et website eller sendt hændelsen campaign_details for en mobilapp.
Session – manuel tagging – kampagnenavn Dette er den kampagne, der er blevet knyttet til en sessions start. Dimensionen udfyldes, når du har sendt UTM-parametre via klikwebadressen for et website eller sendt hændelsen campaign_details for en mobilapp.
Session – manuel tagging – indhold Dette er det annonceindhold, der er blevet knyttet til en sessions start. Dimensionen udfyldes, når du har sendt UTM-parametre via klikwebadressen for et website eller sendt hændelsen campaign_details for en mobilapp.
Session – manuel tagging – medium Dette er det medium, der er blevet knyttet til en sessions start. Dimensionen udfyldes, når du har sendt UTM-parametre via klikwebadressen for et website eller sendt hændelsen campaign_details for en mobilapp.
Session – manuel tagging – kilde Dette er den kilde, der er blevet knyttet til en sessions start. Dimensionen udfyldes, når du har sendt UTM-parametre via klikwebadressen for et website eller sendt hændelsen campaign_details for en mobilapp.
Session – manuel tagging – kilde/medium Dette er den kilde og det medium, der er blevet knyttet til en sessions start. Dimensionen udfyldes, når du har sendt UTM-parametre via klikwebadressen for et website eller sendt hændelsen campaign_details for en mobilapp.
Session – manuel tagging – kildeplatform Dette er den kildeplatform, der er blevet knyttet til en sessions start. Dimensionen udfyldes, når du har sendt UTM-parametre via klikwebadressen for et website eller sendt hændelsen campaign_details for en mobilapp.
Session – manuel tagging – term Dette er den term, der er blevet knyttet til en sessions start. Dimensionen udfyldes, når du har sendt UTM-parametre via klikwebadressen for et website eller sendt hændelsen campaign_details for en mobilapp.

Metrics i rapporten

Rapporten indeholder følgende metrics. Hvis du har rollen Redaktør eller Administrator, kan du tilføje og fjerne metrics i rapporten.

Metric Hvad er det? Sådan udfyldes den
Antal klik Dette er det samlede antal gange, brugerne har klikket på en annonce i din annoncekampagne. Denne metric vises i rapporten, hvis du har knyttet din annoncørkonto til din ejendom.
Konverteringer Dette er det antal gange, brugerne har aktiveret en konverteringshændelse. Udfyld denne metric ved at markere en hændelse som en konvertering.
Pris Dette er det samlede beløb, du har betalt for din annoncekampagne. Denne metric vises i rapporten, hvis du har knyttet din annoncørkonto til din ejendom.
Pris pr. konvertering Dette er den gennemsnitlige pris, du har betalt pr. klik på din annoncekampagne. Denne metric vises i rapporten, hvis du har knyttet din annoncørkonto til din ejendom.
Engagerede sessioner

Dette er det antal sessioner, som har varet mindst ti sekunder, eller hvor der registreret mindst én konverteringshændelse eller mindst to side- eller skærmvisninger.

Engagerede sessioner er det modsatte af sessioner med meget lidt engagement.

Denne metric udfyldes automatisk.
Antal hændelser Dette er det antal gange, brugerne har aktiveret en hændelse. Denne metric udfyldes automatisk.
Annonceafkast Dette er den samlede omsætning pr. krone, du har brugt på annoncering. Denne metric vises i rapporten, hvis du har knyttet din annoncørkonto til din ejendom.
Sessioner

Dette er det antal sessioner, der er blevet indledt på dit website eller i din app.

En session er det tidsrum, inden for hvilket en bruger interagerer med dit website eller din app.

En session startes, når en bruger foretager en af følgende handlinger:

• Åbner din app i forgrunden
  • Får vist en side eller et skærmbillede og der ikke er nogen aktiv session (hvilket eksempelvis kan være tilfældet, hvis der er opstået timeout for den forrige session)

Som standard afsluttes en session (der opstår timeout), når brugeren ikke har været aktiv i 30 minutter. Der er ingen grænse for, hvor længe en session kan vare.

Få flere oplysninger om sessioner.

Denne metric udfyldes automatisk.
Samlet omsætning

Dette er den samlede omsætning fra køb, køb i apps, abonnementer og annonceomsætning.

Samlet omsætning = køb + køb i apps + abonnementer + annonceomsætning - refusioner

Denne metric er summen af hændelserne purchase, in_app_purchase, app_store_subscription_renew og app_store_subscription_convert samt annonceomsætningen, som udfyldes via Google AdMob-integrationen eller Google Ad Manager-integrationen eller ved afsendelse af hændelsen ad_impression fra en tredjepartsintegration.
Vigtigt! Hvis du mangler omsætningsdata for denne metric, kan du se Løs problemer med manglende omsætningsdata for at få tips vedrørende fejlfinding.
Brugere

Dette er det antal unikke brugere, der har besøgt dit website eller åbnet din app. En bruger er defineret som enhver bruger, der har haft en engageret session. Der registreres også en bruger, når følgende data indsamles i Analytics:

Denne metric udfyldes automatisk.