Reports

[GA4] Informe manual

Experiment icon for Gradual feature rollout  Llançament gradual de funcions: aquesta funció encara no està disponible per a totes les propietats de Google Analytics.

L'informe manual és un informe de detalls predefinit que mostra l'efectivitat de les campanyes etiquetades manualment a l'hora de dirigir trànsit cap al vostre lloc web o aplicació.

L'informe mostra dades quan envieu paràmetres UTM a l'URL de clic d'un lloc web o quan envieu l'esdeveniment campaign_details d'una aplicació mòbil correctament.

Consultar l'informe

Per consultar l'informe, feu clic a Mostra les campanyes manuals a l'informe de visió general Adquisició de la col·lecció Cicle de vida.

Si no veieu l'informe, és possible que s'hagi tret o bé que no s'hagi inclòs al vostre conjunt predeterminat d'informes. Si sou editor o administrador, podeu afegir-lo al tauler de navegació de l'esquerra. Obteniu informació sobre com es pot afegir l'informe.

Dimensions de l'informe

L'informe inclou les dimensions següents. Si sou editor o administrador, podeu afegir dimensions a l'informe o treure'n.

Dimensió Què és Com s'emplena
Identificador de campanya manual de la sessió L'identificador de la campanya que s'ha associat a l'inici d'una sessió. Aquesta dimensió s'emplena quan envieu paràmetres UTM a l'URL de clic d'un lloc web o quan envieu l'esdeveniment campaign_details d'una aplicació mòbil correctament.
Nom de campanya manual de la sessió La campanya que s'ha associat a l'inici d'una sessió. Aquesta dimensió s'emplena quan envieu paràmetres UTM a l'URL de clic d'un lloc web o quan envieu l'esdeveniment campaign_details d'una aplicació mòbil correctament.
Contingut manual de la sessió El contingut de l'anunci que s'ha associat a l'inici d'una sessió. Aquesta dimensió s'emplena quan envieu paràmetres UTM a l'URL de clic d'un lloc web o quan envieu l'esdeveniment campaign_details d'una aplicació mòbil correctament.
Mitjà manual de la sessió El mitjà que s'ha associat a l'inici d'una sessió. Aquesta dimensió s'emplena quan envieu paràmetres UTM a l'URL de clic d'un lloc web o quan envieu l'esdeveniment campaign_details d'una aplicació mòbil correctament.
Font manual de la sessió La font que s'ha associat a l'inici d'una sessió. Aquesta dimensió s'emplena quan envieu paràmetres UTM a l'URL de clic d'un lloc web o quan envieu l'esdeveniment campaign_details d'una aplicació mòbil correctament.
Font/Mitjà manual de la sessió La font i el mitjà que s'han associat a l'inici d'una sessió. Aquesta dimensió s'emplena quan envieu paràmetres UTM a l'URL de clic d'un lloc web o quan envieu l'esdeveniment campaign_details d'una aplicació mòbil correctament.
Plataforma d'origen manual de la sessió La plataforma d'origen que s'ha associat a l'inici d'una sessió. Aquesta dimensió s'emplena quan envieu paràmetres UTM a l'URL de clic d'un lloc web o quan envieu l'esdeveniment campaign_details d'una aplicació mòbil correctament.
Terme manual de la sessió El terme que s'ha associat a l'inici d'una sessió. Aquesta dimensió s'emplena quan envieu paràmetres UTM a l'URL de clic d'un lloc web o quan envieu l'esdeveniment campaign_details d'una aplicació mòbil correctament.

Mètriques de l'informe

L'informe inclou les mètriques següents. Si sou editor o administrador, podeu afegir mètriques a l'informe o treure'n.

Mètrica Què és Com s'emplena
Clics El nombre total de vegades que els usuaris han fet clic a la vostra campanya publicitària. Aquesta mètrica es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant a la vostra propietat.
Conversions El nombre de vegades que els usuaris han activat un esdeveniment de conversió. Empleneu aquesta mètrica marcant un esdeveniment com a conversió.
Cost L'import total que heu pagat per la campanya publicitària. Aquesta mètrica es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant a la vostra propietat.
Cost per conversió El cost mitjà que heu pagat per clic per la vostra campanya publicitària. Aquesta mètrica es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant a la vostra propietat.
Sessions amb implicació

El nombre de sessions que han durat almenys 10 segons o en què hi ha hagut un o diversos esdeveniments de conversió o dues o més visualitzacions de pàgina o de pantalla.

Les sessions amb implicació són el contrari de les sessions amb una implicació baixa.

Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Recompte d'esdeveniments El nombre de vegades que els usuaris han activat un esdeveniment. Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Retorn de la inversió en publicitat L'import total dels ingressos obtinguts per cada euro invertit en publicitat. Aquesta mètrica es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant a la vostra propietat.
Sessions

El nombre de sessions que s'han iniciat al vostre lloc web o aplicació.

Una sessió és el període de temps durant el qual un usuari interacciona amb el vostre lloc web o aplicació.

Una sessió s'inicia quan un usuari fa una de les accions següents:

• Obre l'aplicació en primer pla.
  • Veu una pàgina o una pantalla i no hi ha cap sessió activa en aquell moment (per exemple, s'ha esgotat el temps d'espera de la sessió anterior).

De manera predeterminada, una sessió finalitza (s'esgota el temps d'espera) després de 30 minuts d'inactivitat de l'usuari. No hi ha cap límit pel que fa a la durada d'una sessió.

Obteniu més informació sobre les sessions.

Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Total d'ingressos

El total d'ingressos procedents de les compres, de les compres des de l'aplicació, de les subscripcions i dels ingressos per publicitat.

Total d'ingressos = compres + compres des de l'aplicació + subscripcions + ingressos per publicitat - reembossaments

Aquesta mètrica és la suma dels esdeveniments purchase, in_app_purchase, app_store_subscription_renew i app_store_subscription_convert, així com dels ingressos per publicitat, i s'emplena a través de la integració de Google AdMob, de la integració de Google Ad Manager o bé enviant l'esdeveniment ad_impression des d'una integració de tercers.
Important: si us falten dades d'ingressos per a aquesta mètrica, consulteu l'article Corregir dades d'ingressos que falten a fi d'obtenir consells per resoldre els problemes.
Usuaris

El nombre d'usuaris diferents que han visitat el vostre lloc web o la vostra aplicació. S'identifica un usuari quan qualsevol persona duu a terme una sessió amb implicació o bé quan Analytics recull:

Aquesta mètrica s'emplena automàticament.