Dimensions and metrics

[GA4] Crear mètriques personalitzades

Recollir informació sobre les dades quantitatives dels paràmetres d'esdeveniment personalitzats i anunciar-se amb aquestes dades

Creeu mètriques personalitzades per analitzar valors numèrics a partir de paràmetres d'esdeveniment. Si un paràmetre d'esdeveniment mesura la quantitat o la freqüència d'una acció, aquestes mètriques personalitzades transformen aquestes xifres en estadístiques aplicables. Tanmateix, en el cas de les dades categòriques, com ara en quin text s'ha fet clic o quina pàgina s'ha vist, és més adequat optar per una dimensió personalitzada d'abast d'esdeveniment.

Les mètriques personalitzades sempre són d'abast d'esdeveniment.

Abans de començar

Instruccions

1. A Administració, a Visualització de dades, feu clic a Definicions personalitzades.
  2. Seleccioneu la pestanya Mètriques personalitzades.
  3. Feu clic a Crea una mètrica personalitzada.
  4. Empleneu els camps següents:
    Camp Descripció
    Nom de la mètrica

Introduïu un nom únic per a la dimensió nova. El nom que trieu figurarà als informes i a la plataforma publicitària.

No podeu utilitzar guionets al nom, però podeu fer servir ratlles baixes i espais.

Descripció Text opcional que s'utilitza per identificar la mètrica personalitzada.
    Paràmetre d'esdeveniment

Introduïu el nom del paràmetre d'esdeveniment personalitzat al codi del vostre lloc web o aplicació.

No podreu canviar aquest camp un cop hàgiu desat la dimensió nova.

Unitat de mesura

Moneda

Quan seleccioneu Moneda, també heu d'identificar si la mètrica personalitzada és una mètrica de cost o d'ingressos a Tipus de dades. En identificar la mètrica personalitzada com a mètrica de cost o d'ingressos, podeu restringir-hi l'accés quan configureu els rols d'usuari que restringeixen l'accés a les mètriques de cost o d'ingressos.

Distància (peus, milles, metres i quilòmetres)

Aquestes opcions us permeten comparar les distàncies amb diferents unitats de mesura. Per exemple, podeu comparar una mètrica en metres amb una en quilòmetres.

Temps (mil·lisegons, segons, minuts i hores)

Aquestes opcions us permeten comparar períodes de temps amb diferents unitats de mesura. Per exemple, podeu comparar una mètrica en segons amb una en minuts.

5. Feu clic a Desa.

Exemple

A més dels paràmetres d'esdeveniment recomanats per a l'esdeveniment level_end, podeu afegir el paràmetre d'esdeveniment value, que compta el nombre de punts que ha guanyat l'usuari quan ha completat un nivell. Per analitzar el paràmetre d'esdeveniment value, podeu crear la mètrica personalitzada següent:

• Nom de la mètrica: Punts després de completar el nivell.
  • Descripció: el nombre de punts al final d'un nivell.
  • Paràmetre d'esdeveniment: value.
  • Unitat de mesura: estàndard.

Passos següents

Analitzar la mètrica en un informe

Si sou editor o administrador, podeu afegir la mètrica personalitzada a qualsevol informe entre 24 i 48 hores després que s'hagi enviat el paràmetre d'esdeveniment personalitzat i s'hagi creat la mètrica personalitzada.
Obteniu informació sobre com podeu personalitzar les mètriques als informes de detalls.

Analitzar la mètrica en una exploració

Per afegir la mètrica personalitzada a una exploració de format lliure:
  1. A Google Analytics, feu clic a Explora, a l'esquerra.
  2. Creeu o obriu una exploració de format lliure.
  3. A la columna Variables de l'esquerra, feu clic a +, al costat de Mètriques.
  4. A la part superior, feu clic a la pestanya Personalitzada.
  5. Seleccioneu la mètrica personalitzada.
  6. Feu clic a Importa.
  7. Arrossegueu la mètrica des de la columna Variables.
  8. Deixeu anar la mètrica a Valors, a la columna Configuració.