Dimensions and metrics

[GA4] Crear dimensions personalitzades d'abast d'usuari

Recollir informació sobre les dades de les propietats d'usuari personalitzades i anunciar-se amb aquestes dades

Creeu dimensions personalitzades d'abast d'usuari per recollir informació sobre les propietats d'usuari personalitzades. Quan afegiu una propietat d'usuari personalitzada al codi del vostre lloc web o aplicació, la dimensió personalitzada d'abast d'usuari us permet analitzar i entendre les dades específiques dels usuaris.

Abans de començar

Instruccions

1. A Administració, a Visualització de dades, feu clic a Definicions personalitzades.
  2. Seleccioneu la pestanya Dimensions personalitzades.
  3. Feu clic a Crea dimensions personalitzades.
  4. Empleneu els camps següents:
    Camp Descripció
    Nom de la dimensió

Introduïu un nom únic per a la dimensió nova. El nom que trieu figurarà als informes i a la plataforma publicitària.

No podeu utilitzar guionets al nom, però podeu fer servir ratlles baixes i espais.

Abast

Seleccioneu Usuari per crear una dimensió personalitzada d'abast d'usuari.

No podreu canviar aquest camp un cop hàgiu desat la dimensió nova.

Descripció Text opcional que s'utilitza per identificar la dimensió personalitzada d'abast d'usuari.
    Propietat d'usuari

Introduïu el nom de la propietat d'usuari personalitzada al codi del vostre lloc web o aplicació.

No podreu canviar aquest camp un cop hàgiu desat la dimensió nova.

5. Feu clic a Desa.

Exemple

Podeu configurar una propietat d'usuari anomenada profession, que utilitzeu per recollir la professió de cada usuari. Per analitzar diferents professions d'usuari als informes, podeu crear la dimensió personalitzada d'abast d'usuari següent:

• Nom de la dimensió: Professió.
  • Abast: Usuari.
  • Descripció: la professió d'un usuari.
  • Propietat d'usuari: profession.

Passos següents

Analitzar la dimensió personalitzada en un informe

Si sou editor o administrador, podeu afegir la dimensió personalitzada a qualsevol informe entre 24 i 48 hores després que s'hagin enviat les dades personalitzades i s'hagi creat la dimensió personalitzada.
Obteniu informació sobre com podeu personalitzar les dimensions als informes de detalls.

Analitzar la dimensió personalitzada en una exploració

Per afegir la dimensió personalitzada a una exploració de format lliure:
  1. A Google Analytics, feu clic a Explora, a l'esquerra.
  2. Creeu o obriu una exploració de format lliure.
  3. A la columna Variables de l'esquerra, feu clic a +, al costat de Dimensions.
  4. A la part superior, feu clic a la pestanya Personalitzada.
  5. Seleccioneu la dimensió personalitzada.
  6. Feu clic a Importa.
  7. Arrossegueu la dimensió des de la columna Variables.
  8. Deixeu anar la dimensió a Files o Columnes, a la columna Configuració.

Crear un públic mitjançant la dimensió

Per crear un públic mitjançant la dimensió personalitzada:
  1. A Administració, a Visualització de dades, feu clic a Públics.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Públic nou.
  3. Feu clic a Crea un públic personalitzat.
  4. Desplegueu el menú Afegeix una condició nova.
  5. Seleccioneu Personalitza i, a continuació, la dimensió personalitzada.
  6. Afegiu un filtre i, tot seguit, feu clic a Desa.