Reports

[GA4] Over overzichtsrapporten

Een overzichtsrapport is een type rapport in Google Analytics dat gegevens over een onderwerp samenvat. Het bestaat uit overzichtskaarten. Elk overzicht toont informatie die in een ander rapport is gevonden. Elk onderwerp heeft maar één overzichtsrapport.

Hieronder volgt een voorbeeld van een overzichtsrapport met overzichtskaarten, zoals Inzichten en Nieuwe gebruikers per standaard kanaalgroep voor Nieuwe gebruiker:

An example of an overview report

Navigeren in overzichtsrapporten

Gebruik de volgende componenten om de gegevens in een overzichtsrapport te beheren en te delen:

1. Periode: Stel een andere periode in voor een rapport of vergelijk gegevens voor de ene periode met gegevens voor een andere periode.
  2. Snelle hulp: Sommige pagina's in Google Analytics hebben het deelvenster Snelle hulp met informatie over de pagina die u bekijkt.
  3. Vergelijkingen: Evalueer subsets van uw gegevens naast elkaar. U kunt bijvoorbeeld alle gegevens vergelijken die afkomstig zijn van Android-apparaten en alle gegevens die afkomstig zijn van iOS-apparaten.
  4. Delen en exporteren: Deel een link naar een rapport of exporteer een rapport als pdf- of csv-bestand.
  5. Inzichten: Maak uw gegevens inzichtelijk en onderneem actie op basis van door u ingestelde machine learning en voorwaarden.
  6. Aanpassen: Pas aan welke overzichtskaarten in een overzichtsrapport staan. De gekozen overzichtskaarten worden standaard getoond voor iedereen met toegang tot het rapport.

Kant-en-klare overzichtsrapporten

Links staan uw rapporten in rapportcollecties. Dit zijn groepen gerelateerde rapporten. Afhankelijk van hoe uw Google Analytics is ingesteld, ziet u sommige van de volgende overzichtsrapporten in het linkernavigatievenster.

Rapportnaam Vat samen... Rapportcollectie
Acquisitie-overzicht gegevens over hoe nieuwe en terugkerende gebruikers uw website of app hebben gevonden

Levenscyclus

Rapportage over games

Online verkoop stimuleren: overzicht gegevens over verkoop op een e-commercewebsite of in een app Bedrijfsdoelen
Engagementoverzicht gegevens over wat mensen doen en welke pagina's en schermen ze bezoeken op uw website of in uw app

Levenscyclus

Rapportage over games

Gebruikersgedrag onderzoeken: overzicht gegevens over hoe mensen uw website of app gebruiken, waaronder de pagina's en het scherm die ze bezoeken en de gebeurtenissen die ze activeren Bedrijfsdoelen
Firebase-overzicht gegevens over wat mensen doen in uw mobiele apps die aan Firebase zijn gekoppeld

App-ontwikkelaar

Leads genereren: overzicht gegevens over uw initiatieven voor leads genereren, waaronder acquisities en interacties met de landingspagina Bedrijfsdoelen
Inkomsten genereren: overzicht gegevens over de opbrengst die u krijgt via e-commerceaankopen, in-app aankopen en mobiele advertenties

Levenscyclus

Rapportage over games

Merkbekendheid vergroten: overzicht gegevens over hoe goed u uw bedrijf onder de aandacht brengt via Google Ads

Bedrijfsdoelen

Loyaliteitsoverzicht gegevens over hoe goed u gebruikers behoudt in de loop van de tijd en over de lifetime value van uw gebruikers

Levenscyclus

Rapportage over games

Technisch overzicht gegevens over de technologieën die mensen gebruiken om toegang te krijgen tot uw website of app, zoals de browser- of app-versie die ze gebruiken

User

Overzicht van gebruikerskenmerken gegevens over de typen mensen die uw website bezoeken, zoals de regio of het land van waaruit ze bezoeken,

User