Reports

[GA4] Yleiskatsausraportit

Yleiskatsausraportti on Google Analyticsissa oleva raportti, jossa on yhteenveto tiettyyn aiheeseen liittyvästä datasta. Se koostuu yhteenvetokorteista, joista jokaisessa näkyy toisessa raportissa olevia tietoja. Kullakin aiheella on vain yksi yleiskatsausraportti.

Tässä on esimerkki yleiskatsausraportista, jossa on yhteenvetokortteja, kuten Vinkit ja Uudet käyttäjät / Käyttäjän ensimmäisenä aktivoinut oletuskanavaryhmä:

An example of an overview report

Yleiskatsausraporttien käyttäminen

Voit hallinnoida ja jakaa dataa yleiskatsausraportissa seuraavien osien avulla:

1. Aikaväli: Vaihda raportin aikaväliä tai vertaa tietyn aikavälin dataa toiseen aikaväliin.
  2. Pikaohje: Joillakin Google Analyticsin sivuilla on Pikaohje-paneeli, joka sisältää tietoa katselemastasi sivusta.
  3. Vertailut: Arvioi datan osajoukkoja rinnakkain. Voit esimerkiksi verrata kaikkea Android-laitteilta peräisin olevaa dataa kaikkeen iOS-laitteisiin liittyvään dataan.
  4. Jaa ja vie: Jaa linkki raporttiin tai vie raportti PDF- tai CSV-tiedostona.
  5. Vinkit: Ymmärrä dataasi ja tee sen perusteella muutoksia. Vinkit perustuvat koneoppimiseen ja valitsemiisi ehtoihin.
  6. Muokkaa: Muokkaa yleiskatsausraportissa näkyviä yhteenvetokortteja. Valitut yhteenvetokortit näkyvät oletuksena kaikille, joilla on pääsy raporttiin.

Valmiit yleiskatsausraportit

Raportit on järjestetty vasempaan reunaan raporttikokoelmiin, jotka ovat toisiinsa liittyvien raporttien ryhmiä. Riippuen Google Analyticsin määrityksistä näet vasemmalla olevassa navigaatiopaneelissa joitakin seuraavista yleiskatsausraporteista:

Raportin nimi Yhteenveto seuraavista Raporttikokoelma
Hankinnan yleiskatsaus data siitä, miten uudet ja palaavat käyttäjät löysivät sivustosi tai sovelluksesi

Elinkaari

Peliraportointi

Verkkomyynnin edistämisen yleiskatsaus myyntidata verkkokauppasivustolla tai ‐sovelluksessa Liiketoimintatavoitteet
Aktivoitumisen yleiskatsaus data siitä, mitä käyttäjät tekevät sekä millä sivuilla ja missä näkymissä he käyvät sivustollasi tai sovelluksessasi

Elinkaari

Peliraportointi

Käyttäjätoiminnan tutkimisen yleiskatsaus data siitä, miten ihmiset käyttävät sivustoasi tai sovellustasi, kuten sivut ja näytöt, joilla he käyvät, sekä tapahtumat, joita he käynnistävät Liiketoimintatavoitteet
Firebase-yleiskatsaus data siitä, mitä ihmiset tekevät Firebaseen yhdistetyillä mobiilisovelluksillasi

Sovelluskehittäjä

Liidien luomisen yleiskatsaus liidien luomiseen liittyvä data, kuten hankinnat ja laskeutumissivujen toiminta Liiketoimintatavoitteet
Kaupallistamisen yleiskatsaus data verkkokauppaostoksista, sovelluksen sisäisistä ostoksista ja mobiilimainoksista saaduista tuloista

Elinkaari

Peliraportointi

Bränditietoisuuden parantamisen yleiskatsaus data siitä, miten hyvin olet levittänyt sanaa yrityksestäsi Google Adsissa

Liiketoimintatavoitteet

Säilyttämisen yleiskatsaus data siitä, miten hyvin säilytät käyttäjät ajan mittaan, sekä käyttäjien elinkaariarvosta

Elinkaari

Peliraportointi

Tekninen yleiskatsaus data teknologioista, joita käyttämällä sivustolla tai sovelluksessa käydään, esimerkiksi kävijöiden käyttämä selain tai sovellusversio

Käyttäjä

Käyttäjämääritteiden yleiskatsaus data siitä, minkä tyyppisiä kävijöitä verkkosivustollasi on, esimerkiksi alue tai maa, josta he käyvät sivustollasi

Käyttäjä