Reports

[GA4] Om oversigtsrapporter

En oversigtsrapport er en rapporttype i Google Analytics, der opsummerer data om et emne. Den består af oversigtskort, der alle viser oplysninger fra en anden rapport. Der er kun én oversigtsrapport pr. emne.

Følgende er et eksempel på en oversigtsrapport med oversigtskort som f.eks. "Indsigt" og "Nye brugere efter standardkanalgruppen Første bruger":

An example of an overview report

Find rundt i oversigtsrapporter

Du kan bruge følgende komponenter til at administrere og dele dataene i en oversigtsrapport:

1. Datointerval: Angiv et andet datointerval i en rapport, eller sammenlign data for ét datointerval med data for et andet datointerval.
  2. Hurtig hjælp: Nogle sider i Google Analytics har et panel med "Hurtig hjælp", som indeholder oplysninger om den side, du kigger på.
  3. Sammenligninger: Evaluer undergrupper af dine data side om side. Du kan f.eks. sammenligne alle data, der genereres af Android-enheder og alle data, der genereres af iOS-enheder.
  4. Del og eksportér: Del et link til en rapport, eller eksportér en rapport som en PDF- eller CSV-fil.
  5. Indsigt: Forstå og reager på dine data ved hjælp af maskinlæring og betingelser, som du konfigurerer.
  6. Tilpas: Tilpas, hvilke oversigtskort der skal vises i en oversigtsrapport. De valgte oversigtskort vises som standard for alle, der har adgang til rapporten.

Brugsklare oversigtsrapporter

Til venstre er dine rapporter organiseret i rapportsamlinger, som er grupper af relaterede rapporter. Afhængigt af hvordan Google Analytics er konfigureret, kan du se nogle af følgende oversigtsrapporter i navigationen til venstre:

Rapportnavn Opsummerer ... Rapportsamling
Oversigt over anskaffelse data om, hvordan nye og tilbagevendende brugere fandt dit website eller din app

Livscyklus

Spilrapportering

Oversigt over "Generér onlinesalg" datasalg på et e-handelswebsite eller i en e-handelsapp Virksomhedsmål
Oversigt over engagement data om, hvad folk foretager sig, og hvilke sider og skærme de besøger på dit website eller i din app

Livscyklus

Spilrapportering

Oversigt over "Undersøg brugeradfærd" data om, hvordan folk bruger dit website eller din app, herunder hvilke sider og skærme de besøger, og hvilke hændelser de aktiverer Virksomhedsmål
Firebase-oversigt data om, hvad folk foretager sig i dine Firebase-tilknyttede mobilapps

Appudvikler

Oversigt over "Generér kundeemner" data om dine initiativer til generering af kundeemner, herunder anskaffelser og interaktioner på landingssiden Virksomhedsmål
Oversigt over indtægtsgenerering data om den omsætning, du genererer fra e-handelskøb, køb i appen og mobilannoncer

Livscyklus

Spilrapportering

Oversigt over "Opnå større brandbevidsthed" data om, hvor godt du er lykkedes med at sprede budskabet om din virksomhed via Google Ads

Virksomhedsmål

Oversigt over fastholdelse data om, hvor godt du fastholder brugere over tid, og brugernes levetidsværdi

Livscyklus

Spilrapportering

Oversigt over teknologi data om de teknologier, som folk bruger til at få adgang til dit website eller din app, f.eks. den browser eller appversion, de bruger

Bruger

Oversigt over brugerattributter data om de typer mennesker, der besøger dit website, f.eks. den region eller land, de besøger fra

Bruger