Reports

[GA4] Sobre els informes de visió general

Un informe de visió general és un tipus d'informe de Google Analytics que resumeix les dades sobre un tema. Consisteix en targetes de resum, cadascuna de les quals mostra informació trobada en un altre informe. Cada tema només té un informe de visió general.

A continuació teniu un exemple d'un informe de visió general amb targetes de resum com ara "Estadístiques" i "Usuaris nous per grup de canals predeterminat del primer usuari":

An example of an overview report

Familiaritzar-se amb els informes de visió general

Podeu utilitzar els components següents per gestionar i compartir les dades d'un informe de visió general:

1. Interval de dates: definiu un interval de dates diferent en un informe o compareu-ne les dades amb les d'un altre interval de dates.
  2. Ajuda ràpida: algunes pàgines de Google Analytics inclouen un tauler Ajuda ràpida que proporciona informació sobre la pàgina que esteu consultant.
  3. Comparacions: avalueu els subconjunts de les vostres dades un al costat de l'altre. Per exemple, podeu comparar totes les dades generades per dispositius Android i totes les dades generades per dispositius iOS.
  4. Compartir i exportar: compartiu un enllaç a un informe o exporteu l'informe com a PDF o CSV.
  5. Estadístiques: enteneu les vostres dades i preneu mesures en conseqüència mitjançant l'aprenentatge automàtic i les condicions que configureu.
  6. Personalitzar: personalitzeu quines targetes de resum voleu que es mostrin en un informe de visió general. Les targetes de resum seleccionades es mostraran a tots els usuaris que tinguin accés a l'informe de manera predeterminada.

Informes de visió general predefinits

A l'esquerra, els informes s'organitzen en col·leccions d'informes, que són grups d'informes relacionats. En funció de com s'hagi configurat Google Analytics, veureu alguns dels informes de visió general següents al tauler de navegació de l'esquerra:

Nom de l'informe Resumeix... Col·lecció d'informes
Visió general de l'adquisició Les dades sobre la manera com els usuaris nous i recurrents han trobat el vostre lloc web o la vostra aplicació.

Cicle de vida

Informes de jocs

Visió general de Genereu vendes en línia Les dades sobre les vendes en un lloc web o una aplicació de comerç electrònic. Objectius d'empresa
Visió general de la implicació Les dades sobre què fan els usuaris i quines pàgines i pantalles visiten al vostre lloc web o a la vostra aplicació.

Cicle de vida

Informes de jocs

Visió general d'Examineu el comportament dels usuaris Les dades sobre com els usuaris utilitzen el vostre lloc web o la vostra aplicació, incloent-hi les pàgines i la pantalla que visiten, i els esdeveniments que activen. Objectius d'empresa
Visió general de Firebase Les dades sobre què fan els usuaris a les vostres aplicacions mòbils connectades a Firebase.

Desenvolupador d'aplicacions

Visió general de Genereu contactes Les dades sobre les vostres iniciatives de generació de contactes, incloent-hi les adquisicions i les interaccions amb la pàgina de destinació. Objectius d'empresa
Visió general de la monetització Les dades sobre els ingressos que genereu a partir de les compres de comerç electrònic, les compres des de l'aplicació i els anuncis per a mòbils.

Cicle de vida

Informes de jocs

Visió general d'Augmenteu la notorietat de marca Les dades sobre l'èxit que teniu a l'hora de fer córrer la veu sobre la vostra empresa a través de Google Ads.

Objectius d'empresa

Visió general de la retenció Les dades sobre fins a quin grau reteniu els usuaris al llarg del temps i sobre el valor del temps de vida dels usuaris.

Cicle de vida

Informes de jocs

Visió general de la tecnologia Les dades sobre les tecnologies que utilitzen els usuaris per accedir al vostre lloc web o a la vostra aplicació, com ara la versió del navegador o de l'aplicació que utilitzen.

Usuari

Visió general dels atributs d'usuari Les dades sobre els tipus d'usuaris que accedeixen al vostre lloc web, com ara la regió o el país des d'on fan la visita.

Usuari