Annoncering og kreditering

[GA4] Manglende Google Ads-data på Google Analytics 4-ejendommen

Fejlfindingstrin til, når du har knyttet Google Ads til Google Analytics 4, men ikke kan se Google Ads-data i Analytics

Når du har knyttet din Google Ads-konto til din Google Analytics 4-ejendom, bør Google Ads-data være tilgængelige i Google Analytics inden for 48 timer. Google Ads-data er synlige i følgende rapporter:

Hvis du ikke kan se nogen Google Ads-data i dine Google Analytics-rapporter, kan du tjekke disse almindelige årsager.

Årsager:

Google Ads-kontoen er ikke knyttet til Analytics-ejendommen

Din Google Analytics 4-ejendom skal knyttes til din Google Ads-konto, for at du kan se Google Ads-data i Google Analytics. Du kan tjekke og rette tilknytningen fra enten Google Analytics eller Google Ads. Hvis du opretter tilknytningen fra Google Analytics, skal det være synligt i Google Ads, og omvendt.

Tjek i Google Analytics, om din Google Ads-konto er tilknyttet

1. Klik på Google Ads-tilknytninger under Produkttilknytninger i Administrator.
  2. Tjek, om din Google Ads-konto er angivet på listen. Hvis din Google Ads-konto ikke er angivet, kan du følge vejledningen for at knytte Google Ads til Google Analytics.

Tjek i Google Ads, om din Google Analytics-ejendom er tilknyttet

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Tilknyttede konti under Konfiguration.
  4. Find Google Analytics (GA4) og Firebase under Dine tilknyttede konti og produkter, og klik derefter på Administrer og tilknyt.
  5. Find din Google Analytics-ejendom i kolonnen Ejendom, og tjek kolonnen Status.
  6. Hvis statussen er Ikke tilknyttetm kan du følge vejledningen for at knytte Google Ads til Google Analytics.

Der er gået mindre end 48 timer, siden du tilknyttede Google Ads

Der kan gå 48 timer, før Google Ads-data vises i Google Analytics. Du kan få flere oplysninger om, hvornår Google Ads-tilknytningen blev oprettet:

1. Klik på Google Ads-tilknytninger under Produkttilknytninger i Administrator.
  2. Klik på pilen ud for rækken for den konto, du vil tjekke, på listen over tilknyttede konti.
  3. Find kolonnen Dato for tilknytning under Oplysninger om oprettet tilknytning, og tjek, om der er gået mindst 48 timer.

Automatisk tagging er ikke aktiveret

Automatisk tagging importerer automatisk Google Ads-data til Analytics. Hvis du kombinerer Google Ads-data med de oplysninger, som Analytics leverer, kan du se, hvad der skete på dit website, efter brugerne klikkede på dine annoncer.

Tjek, om automatisk tagging er aktiveret, og hvordan du aktiverer det.

Google Ads' GCLID-parameter er gået tabt på grund af omdirigeringer

Sådan kontrollerer du, om GCLID-parameteren fortsat er knyttet til dine endelige webadresser i Google Ads:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Landingssider på sidemenuen til venstre.
  3. Kopiér webadressen fra tabellen, og indsæt den i din browser, men lad ikke siden blive indlæst.
  4. Knyt testparameteren ?gclid=TesTER-123 til webadressen, og tryk på Enter.
  5. Tjek, om siden indlæses korrekt, og testparameteren ?gclid=TesTER-123 forbliver i webadressen i det oprindelige format, og alle symboler og brug af store bogstaver er uændrede.

Hvis siden ikke indlæses, eller testparameteren er ændret eller fjernet, skal du muligvis ændre indstillingen for dit website eller bruge manuel tagging. Du kan få flere oplysninger om dine muligheder ved at gå til Tag dine endelige webadresser i Google Ads og læse under overskriften "Særtilfælde".