[GA4] Miniguies: públics

[GA4] Configurar un públic d'usuaris amb probabilitats d'abandonar en els 7 propers dies

Seguiu aquestes instruccions per crear un públic d'usuaris amb probabilitats de no visitar la vostra propietat durant els 7 propers dies.

Abans de començar

A fi de crear el públic:

La manera més ràpida de saber si la vostra propietat compleix els requisits previs és provar de crear aquest públic. Si compliu els requisits, els públics predictius estaran disponibles.

Crear el públic

1. A Administració, a Visualització de dades, feu clic a Públics.
  2. Aneu a Públic nou.
  3. A Públics suggerits, aneu a Predictius i seleccioneu Usuaris amb probabilitats d'abandonar en els 7 propers dies.

Si l'opció Usuaris amb probabilitats d'abandonar en els 7 propers dies es mostra ombrejada i l'opció "No és apta per utilitzar-se" està marcada, vol dir que la propietat encara no compleix els requisits previs de les mètriques predictives.
  4. Feu clic a Desa.

5. El públic nou es mostra a la part superior de la taula de gestió.

Utilitzar el públic a Google Ads

Per utilitzar el públic a Google Ads, heu de: