Reports

[GA4] Informe de detalls de grups demogràfics

L'informe de detalls de grups demogràfics proporciona característiques clau sobre les persones que utilitzen un lloc web o aplicació, com ara l'idioma, els interessos, la ubicació, l'edat i el gènere d'un usuari.

Només s'inclouen a l'informe els usuaris que consenten a compartir aquestes dades. A més, es poden aplicar llindars de dades quan els recomptes d'usuaris són baixos a fi de protegir la privadesa de l'usuari final.

Veure l'informe

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Al menú de l'esquerra, seleccioneu Informes Informes.
  3. A l'esquerra, feu clic a Implicació > Detalls de grups demogràfics.

No veieu l'informe? Si no veieu l'informe a l'esquerra, és possible que s'hagi tret o que no s'inclogui al conjunt predeterminat d'informes. Si sou editor o administrador, podeu afegir l'informe al tauler de navegació de l'esquerra. Informació sobre com es pot afegir l'informe

Sobre les dades demogràfiques

Dades demogràfiques per a llocs web

Les dades demogràfiques i d'interessos provenen dels usuaris que activen Google signals.
Sobre Google signals
Google signals és una funció de Google que proporciona accés a dades de sessió de llocs web i d'aplicacions que Google associa a un usuari que ha iniciat la sessió al Compte de Google i ha activat Personalització d'anuncis.
Activar Google signals
En activar Google signals, permeteu que Google associï les dades d'esdeveniment recollides dels usuaris del Compte de Google que han donat el seu consentiment i tenen la personalització d'anuncis activada i, per tant, que reculli dades demogràfiques i d'interessos valuoses.
Desactivar Google signals
Per deixar de recollir dades demogràfiques i d'interessos, desactiveu Google signals. La desactivació de Google signals impedeix que Analytics reculli les dades en endavant, tot i que Analytics conserva l'historial de dades als informes.

Dades demogràfiques per a aplicacions

Les dades demogràfiques i d'interessos provenen de l'identificador de publicitat d'Android o de l'identificador per a anunciants d'iOS (IDFA).

Identificador de publicitat d'Android

Analytics genera un identificador basat en l'identificador de publicitat d'Android que inclou dades demogràfiques i d'interessos derivades de l'activitat dels usuaris a l'aplicació.

Identificador per a anunciants d'iOS (IDFA)

Analytics genera un identificador basat en l'IDFA que inclou dades demogràfiques i d'interessos derivades de l'activitat dels usuaris a l'aplicació.

Quan no hi ha l'identificador de dispositiu

Sense l'identificador de publicitat de dispositiu, Analytics no pot derivar les dades demogràfiques ni d'interessos. Per tant, és possible que aquestes dades només estiguin disponibles per a un subconjunt dels usuaris i que no representin la composició general del vostre trànsit.

Per què no veig algunes de les dades demogràfiques?

Si heu activat Google signals, o si hi ha identificadors de dispositiu, i encara no veieu dades demogràfiques ni d'interessos, és possible que Google Analytics hagi aplicat llindars de dades.

Sobre els llindars de dades

Els llindars de dades estan dissenyats per protegir la privadesa dels usuaris, ja que eviten que algú que sigui en una propietat de Google Analytics pugui deduir la identitat d'un usuari final a partir de les seves dades demogràfiques i d'interessos. Això ajuda a garantir el compliment de la normativa de privadesa i a mantenir la confiança dels usuaris. Més informació

Dimensions de l'informe

L'informe inclou les dimensions següents. Si sou editor o administrador, podeu afegir dimensions a l'informe o treure'n.

Dimensió Què és Com s'emplena
Edat

Edat de l'usuari per interval d'edat. Els intervals d'edat són "18-24", "25-34", "35-44", "45-54", "55-64" i "Més de 65".

Nota: Google Analytics utilitza el valor de dimensió "desconegut" a fi d'indicar que no hi ha prou informació per determinar l'edat o el gènere de l'usuari.
Aquesta dimensió s'emplena automàticament quan activeu Google signals, però és possible que s'apliquin llindars de dades.
Ciutat Ciutat on s'ha originat l'activitat de l'usuari. Per exemple, si algú visita el vostre lloc web des de Nova York, la dimensió s'emplena amb el text "Nova York".

Aquesta dimensió s'emplena automàticament.

Google Analytics deriva automàticament les dades d'ubicació de les adreces IP dels usuaris.

País País on s'ha originat l'activitat de l'usuari. Per exemple, si algú visita el vostre lloc web des dels Estats Units, la dimensió s'emplena amb el text "Estats Units".

Aquesta dimensió s'emplena automàticament.

Google Analytics deriva automàticament les dades d'ubicació de les adreces IP dels usuaris.

Gènere

Gènere de l'usuari (p. ex., "Dona").

Nota: Google Analytics utilitza el valor de dimensió "desconegut" a fi d'indicar que no hi ha prou informació per determinar l'edat o el gènere de l'usuari.
Aquesta dimensió s'emplena automàticament quan activeu Google signals, però és possible que s'apliquin llindars de dades.
Interessos

Interessos de l'usuari, com ara "Art i entreteniment", "Jocs" o "Esports". Els usuaris es poden comptar en diferents categories d'interès. És el mateix concepte que els segments de públic afí de Google Ads.

Nota: Google Analytics utilitza el valor de dimensió "desconegut" a fi d'indicar que no hi ha prou informació per determinar l'edat o el gènere de l'usuari.
Aquesta dimensió s'emplena automàticament quan activeu Google signals, però és possible que s'apliquin llindars de dades.
Idioma Nom de l'idioma del navegador o del dispositiu de l'usuari (p. ex., "Francès" o "Anglès"). Aquesta dimensió s'emplena automàticament.
Regió

Regió geogràfica on s'ha originat l'activitat de l'usuari. Per exemple, si algú visita el vostre lloc web des de Nova York, la dimensió s'emplena amb el text "Nova York". Si algú visita el vostre lloc web des d'Anglaterra, la dimensió s'emplena amb el text "Anglaterra".

Aquesta dimensió s'emplena automàticament.

Google Analytics deriva automàticament les dades d'ubicació de les adreces IP dels usuaris.

Mètriques de l'informe

L'informe inclou les mètriques següents. Si sou editor o administrador, podeu afegir mètriques a l'informe o treure'n.

Mètrica Què és Com s'emplena
Temps d'implicació mitjà

Mitjana de temps que el navegador d'un usuari passa amb el focus al vostre lloc web o que la vostra aplicació ha estat en primer pla al dispositiu d'un usuari.

Temps d'implicació mitjà = durada total de la implicació dels usuaris / nombre d'usuaris actius

Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Conversions El nombre de vegades que els usuaris han activat un esdeveniment de conversió. Empleneu aquesta mètrica marcant un esdeveniment com a conversió.
Sessions amb implicació Nombre de sessions que han durat almenys 10 segons o en què hi ha hagut un o més esdeveniments de conversió o dues o més visualitzacions de pàgina o de pantalla. Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Sessions amb implicació per usuari

Nombre mitjà de sessions amb implicació per usuari.

Les sessions amb implicació són el nombre de sessions que han durat almenys 10 segons o en què hi ha hagut un o més esdeveniments de conversió o dues o més visualitzacions de pàgina o de pantalla.

Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Taxa d'implicacions

Percentatge de sessions que han estat sessions amb implicació.

Les sessions amb implicació són el nombre de sessions que han durat almenys 10 segons o en què hi ha hagut un o més esdeveniments de conversió o dues o més visualitzacions de pàgina o de pantalla.

Taxa d'implicacions = sessions amb implicació / total de sessions

Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Recompte d'esdeveniments Nombre de vegades que els usuaris han activat un esdeveniment. Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Usuaris nous

Nombre d'identificadors d'usuari únic nous que han registrat l'esdeveniment first_open o first_visit.

Aquesta mètrica us permet mesurar el nombre d'usuaris que han interaccionat amb el vostre lloc web o que han iniciat la vostra aplicació per primer cop.

Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Usuaris

Nombre d'usuaris diferents que han visitat el vostre lloc web o aplicació. S'identifica un usuari quan qualsevol persona duu a terme una sessió amb implicació o bé quan Analytics recull:

Aquesta mètrica s'emplena automàticament.