Reports

[GA4] Målgrupperapporten

I målgrupperapporten kan du identifisere de mest engasjerte og lønnsomme målgruppene dine. Den inneholder alle målgrupper som har hatt minst én bruker i den angitte tidsperioden.

Rapporten er tilgjengelig under Brukerattributter-emnet til venstre i rapportoversikten. Hvis du ikke ser rapporten, kan en med rollen redigerer eller administrator legge til rapporten via rapportbiblioteket.

Viktig: Det kan oppstå betydelige avvik når du eksporterer Google Analytics-målgrupper til andre produkter, for eksempel Google Ads. Finn ut mer om disse avvikene.

Se målgrupperapporten

1. Logg på Google Analytics.
  2. Klikk på Rapporter i menyen til venstre.
  3. Klikk på Brukerattributter > Målgrupper under Bruker.

Hvis du har rollen redigerer eller administrator, men ikke ser rapporten, kan du legge den til.

Se informasjon om målgrupper

Du kan klikke på navnet på en målgruppe i rapporten for å åpne en mer detaljert rapport om målgruppen.

Dimensjoner i rapporten

Rapporten inneholder disse dimensjonene. Hvis du har rollen redigerer eller administrator, kan du legge til dimensjoner i og fjerne dem fra rapporten.

Beregning Beskrivelse Hvordan fylles den ut?

Målgruppe

Navnet på en målgruppe som brukerne tilhører i den valgte datoperioden. Den nåværende brukeratferden har ingen innvirkning på tidligere medlemskap i målgrupper i rapportene. Denne dimensjonen fylles ut automatisk når du lager målgrupper.

Beregninger i rapporten

Rapporten inneholder disse beregningene: Hvis du er redigerer eller administrator, kan du legge til beregninger i og fjerne dem fra rapporten.

Beregning Beskrivelse Hvordan fylles den ut?

Aktive brukere

Hvor mange unike brukere i en målgruppe som har brukt appen din eller besøkt nettstedet ditt.

Denne beregningen fylles ut automatisk.

Gjennomsnittlig øktvarighet

Den gjennomsnittlige varigheten (i sekunder) av øktene til brukerne i en målgruppe.

Denne beregningen fylles ut automatisk.

Nye brukere

Hvor mange nye brukere i en målgruppe som har samhandlet med appen din eller nettstedet ditt for første gang.

Denne beregningen fylles ut automatisk.

Økter

Hvor mange økter som ble startet i appen din eller på nettstedet ditt. Finn ut mer om økter

Denne beregningen fylles ut automatisk.

Visninger per økt

Hvor mange nettsider eller appskjermer brukere i en målgruppe har sett per økt. Gjentatte visninger av enkeltsider eller -skjermer telles med.

Denne beregningen fylles ut automatisk.

Totalinntekt

Totalinntekten fra kjøp, kjøp i apper, abonnementer og annonseinntekter knyttet til brukerne i en målgruppe.

Denne beregningen er summen av hendelsene purchase, in_app_purchase, app_store_subscription_renew og app_store_subscription_convert samt annonseinntektene, som fylles ut via Google AdMob-integreringen, Google Ad Manager-integreringen eller ved å sende «ad_impression»-hendelsen fra en integrering med en tredjepart.

Important: If you're missing revenue data for this metric, see Fix missing revenue data for troubleshooting tips.