Reports

[GA4] Yleisöraportti

Yleisöraportin avulla voit tunnistaa kiinnostuneimmat ja tuottavimmat yleisöt. Se sisältää kaikki yleisöt, joissa on vähintään yksi käyttäjä valitulla aikavälillä.

Raportti on käytettävissä raporttien vasemmalla puolella olevassa Käyttäjämääritteet-aiheessa. Jos et näe raporttia, järjestelmänvalvoja tai muokkaaja voi lisätä raportin raporttikirjaston kautta.

Tärkeää: Google Analytics ‐yleisöjen eksportoinnissa muihin tuotteisiin, kuten Google Adsiin, voi esiintyä merkittäviä eroja. Lue lisää näistä eroista

Näin löydät Yleisöraportin

1. Kirjaudu Google Analyticsiin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Raportit.
  3. Klikkaa Käyttäjä-kohdasta Käyttäjämääritteet > Yleisöt.

Jos olet järjestelmänvalvoja tai muokkaaja etkä näe raporttia, voit lisätä raportin.

Yleisöä koskevien tietojen katsominen

Voit avata yleisöstä tarkemman raportin klikkaamalla raportista yleisön nimeä.

Raportin ulottuvuudet

Raportti sisältää seuraavat ulottuvuudet. Jos olet muokkaaja tai järjestelmänvalvoja, voit lisätä tai poistaa raportin ulottuvuuksia.

Mittari Kuvaus Täyttötapa

Yleisö

Sen yleisön nimi, johon käyttäjä kuuluu valitulla aikavälillä. Tämänhetkinen käyttäjätoiminta ei vaikuta aiempiin yleisöjäsenyyksiin raporteissa. Tämä ulottuvuus täyttyy automaattisesti, kun luot yleisöjä.

Raportin mittarit

Raportti sisältää seuraavat mittarit. Jos olet muokkaaja tai järjestelmänvalvoja, voit lisätä tai poistaa raportin mittareita.

Mittari Kuvaus Täyttötapa

Aktiiviset käyttäjät

Sivustolla tai sovelluksessa käyneiden yleisön yksittäisten käyttäjien määrä

Mittari täyttyy automaattisesti.

Istunnon keskimääräinen kesto

Yleisön käyttäjien istuntojen keskimääräinen kesto (sekunteina)

Mittari täyttyy automaattisesti.

Uudet käyttäjät

Niiden uusien käyttäjien määrä, jotka ovat olleet aktiivisia sivustolla tai sovelluksessa ensimmäistä kertaa

Mittari täyttyy automaattisesti.

Istunnot

Sivustolla tai sovelluksessa alkaneiden istuntojen määrä. Lue lisää istunnoista.

Mittari täyttyy automaattisesti.

Katselukertoja istuntoa kohden

Yleisön katsomien sovellusnäkymien tai verkkosivujen määrä istuntoa kohden. Yksittäisen sivun tai näkymän toistuvat katselukerrat huomioidaan tässä laskelmassa.

Mittari täyttyy automaattisesti.

Kokonaistulot

Kokonaistulot yleisöön kuuluvien käyttäjien ostoksista, sovelluksensisäisistä ostoksista, tilauksista ja mainostuloista

Mittari sisältää seuraavat tapahtumat: purchase, in_app_purchase, app_store_subscription_renew ja app_store_subscription_convert. Lisäksi siihen lasketaan mainostulot, jotka on saatu Google AdMob- tai Google Ad Manager ‑integroinnin kautta tai lähettämällä ad_impression-tapahtuma kolmannen osapuolen integroinnista.

Important: If you're missing revenue data for this metric, see Fix missing revenue data for troubleshooting tips.