Reports

[GA4] Rapporten Målgrupper

I Målgrupperapport kan du se, hvilke af dine målgrupper der udviser størst engagement og genererer størst fortjeneste. Her kan du se alle målgrupper med mindst én bruger inden for det angivne tidsrum.

Rapporten er tilgængelig under emnet Brugerattributter til venstre under Rapporter. Hvis du ikke kan se rapporten, kan en bruger med rollen administrator eller redaktør tilføje rapporten via rapportsamlingen.

Vigtigt! Du kan muligvis konstatere store forskelle, hvis du eksporterer Google Analytics-målgrupper til andre produkter, f.eks. Google Ads. Få flere oplysninger om disse forskelle

Få vist Målgrupperapport

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Klik på Rapporter i menuen til venstre.
  3. Klik på Brugerattributter > Målgrupper under Bruger.

Hvis du er administrator eller redaktør og ikke kan se rapporten, kan du tilføje rapporten.

Se oplysninger om en målgruppe

Du kan klikke på en målgruppes navn i rapporten for at åbne en mere detaljeret rapport om målgruppen.

Dimensioner i rapporten

Rapporten indeholder følgende dimensioner. Hvis du har rollen Redaktør eller Administrator, kan du tilføje og fjerne dimensioner i rapporten.

Metric Hvad er det? Sådan udfyldes elementet

Målgruppe

Navnet på den målgruppe, som brugerne tilhører inden for det valgte datointerval. Den aktuelle brugeradfærd påvirker ikke historisk målgruppemedlemskab i rapporter. Denne dimension udfyldes automatisk, når du opretter målgrupper.

Metrics i rapporten

Rapporten indeholder følgende metrics. Hvis du har rollen Redaktør eller Administrator, kan du tilføje og fjerne metrics i rapporten.

Metric Hvad er det? Sådan udfyldes elementet

Aktive brugere

Det antal unikke brugere i målgruppen, som har besøgt dit website eller din app.

Denne metric udfyldes automatisk.

Gennemsnitlig sessionsvarighed

Den gennemsnitlige sessionsvarighed (i sekunder), der er registreret for brugerne i målgruppen.

Denne metric udfyldes automatisk.

Nye brugere

Det antal nye brugere i målgruppen, som har interageret med dit website eller din app for første gang.

Denne metric udfyldes automatisk.

Sessioner

Det antal sessioner, der er indledt på dit website eller i din app. Få flere oplysninger om sessioner

Denne metric udfyldes automatisk.

Antal visninger pr. session

Det antal appskærmbilleder eller websider, som brugerne i en målgruppe har fået vist pr. session. Flere visninger af samme side eller skærm tælles med.

Denne metric udfyldes automatisk.

Samlet omsætning

Den samlede omsætning fra køb, køb i apps, abonnementer og annonceomsætning, der er knyttet til brugerne i målgruppen.

Denne metric er summen af hændelserne purchase, in_app_purchase, app_store_subscription_renew og app_store_subscription_convert samt annonceomsætningen, som udfyldes via Google AdMob-integrationen, Google Ad Manager-integrationen eller ved at sende ad_impression-hændelsen fra en tredjepartsintegration.

Important: If you're missing revenue data for this metric, see Fix missing revenue data for troubleshooting tips.