Reports

[GA4] Informe de cupons de comanda

L'informe de cupons de comanda és un informe de detalls predefinit que mostra els ingressos associats a cada cupó del vostre lloc web o aplicació.

Nota: aquest article descriu l'informe predeterminat. Podeu personalitzar l'informe aplicant filtres o comparacions, o canviant les dimensions, les mètriques o els gràfics. Més informació

Veure l'informe

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Al menú de l'esquerra, seleccioneu Informes Informes.
  3. A l'esquerra, feu clic a Implicació > Esdeveniments.

No veieu l'informe? Si no veieu l'informe a l'esquerra, és possible que s'hagi tret o que no s'inclogui al conjunt predeterminat d'informes. Si sou editor o administrador, podeu afegir l'informe al tauler de navegació de l'esquerra. Informació sobre com es pot afegir l'informe

Dimensions de l'informe

L'informe inclou les dimensions següents. Si sou editor o administrador, podeu afegir dimensions a l'informe o treure'n.

Mètrica Què és Com s'emplena
Cupó de comanda El nom o codi del cupó que especifiqueu per als articles amb descompte. Empleneu aquesta dimensió del nivell d'esdeveniment enviant el paràmetre coupon del nivell d'esdeveniment amb un esdeveniment de vendes en línia.
Identificador de transacció Un identificador que creeu per a una transacció de comerç electrònic. Més informació Empleneu aquesta dimensió del nivell d'esdeveniment enviant el paràmetre transaction_id del nivell d'esdeveniment amb un esdeveniment de vendes en línia.

Mètriques de l'informe

L'informe inclou les mètriques següents. Si sou editor o administrador, podeu afegir mètriques a l'informe o treure'n.

Mètrica Què és Com s'emplena
Quantitat de compres de comerç electrònic

El nombre d'unitats d'un esdeveniment de compra.

Empleneu aquesta mètrica enviant el paràmetre quantity del nivell d'esdeveniment.

Compres de comerç electrònic El nombre de vegades que els usuaris han completat una compra. Empleneu aquesta mètrica enviant l'esdeveniment purchase.
Ingressos de compres

La suma dels ingressos procedents de compres fetes al vostre lloc web o aplicació.

Ingressos de compres = compres + compres des de l'aplicació + subscripcions - reembossament

Aquesta mètrica és la suma dels esdeveniments purchase, in_app_purchase, app_store_subscription_renew i app_store_subscription_convert menys els esdeveniments refund.