Reports

[GA4] Informe de pàgines i pantalles

L'informe de pàgines i pantalles és un informe de detalls predefinit que mostra dades sobre les pàgines que els usuaris han visitat al vostre lloc web i les pantalles que han obert a l'aplicació mòbil, cosa que us permet veure on van els usuaris als vostres llocs web i aplicacions. "Pàgines" fa referència a les pàgines individuals d'un lloc web, mentre que "pantalles" fa referència a les pantalles individuals d'una aplicació mòbil.

How do users interact with your website or app? Use Engagement reports in Google Analytics

Consultar l'informe

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Al menú de l'esquerra, seleccioneu Informes Informes.
  3. A l'esquerra, feu clic a Implicació > Pàgines i pantalles.

No veieu l'informe? Si no veieu l'informe a l'esquerra, és possible que s'hagi tret o que no s'inclogui al conjunt predeterminat d'informes. Si sou editor o administrador, podeu afegir l'informe al tauler de navegació de l'esquerra. Informació sobre com es pot afegir l'informe

Veure dades d'una pàgina o pantalla

Si voleu posar el focus en els gràfics i la taula de l'informe en una pàgina o una pantalla (i amagar la resta de dades), afegiu un filtre d'informe. Assegureu-vos que el filtre d'informes tingui la definició següent perquè només es mostrin les dades d'una o de diverses pàgines o pantalles:

1. Feu clic a + Afegeix un filtre a la part superior de l'informe.
  2. Al quadre de diàleg "Crea un filtre" que hi ha a la dreta, deixeu seleccionada l'opció "Inclou".
  3. Al menú desplegable "Dimensió", seleccioneu "Camí de la pàgina i classe de pantalla".
  4. Al menú desplegable "Valors de les dimensions", seleccioneu com a mínim un camí de pàgina o una classe de pantalla.
  5. Feu clic a D'acord.
  6. Feu clic a Aplica.

Veure la primera pàgina a què algú ha arribat

L'informe de pàgines i pantalles mostra dades sobre les pàgines i les pantalles que visiten els usuaris, tant si és la primera pàgina com una de posterior durant la sessió. Si voleu veure la primera pàgina del lloc web a què arriben, utilitzeu l'informe Pàgines de destinació.

Veure què ha fet un usuari abans o després de visitar una pàgina o una pantalla

Per veure què ha fet algú abans o després de visitar una pàgina o una pantalla, creeu una exploració del camí. Una exploració del camí us permet triar una pàgina o una pantalla per començar o per acabar i, tot seguit, veure les pàgines o les pantalles que els usuaris han visitat just després o just abans de la pàgina o la pantalla en qüestió.

Per exemple, us pot ajudar a respondre a la pregunta "Després de visitar la pàgina de la samarreta, a quina pàgina ha anat?" o "Abans que l'usuari veiés la pantalla 'Actualitza el meu pla', quines pantalles havia visitat?".

Què vol dir el camí de la pàgina "/"

El camí de la pàgina "/" és un separador de directori que indica que s'ha sol·licitat el directori d'inici del lloc web. En altres paraules, representa la pàgina d'inici del vostre lloc web.

Dimensions de l'informe

L'informe inclou les dimensions següents. Si sou editor o administrador, podeu afegir dimensions a l'informe o treure'n.

Dimensió Què és Com s'emplena
Grup de contingut El grup de contingut (és a dir, les categories de pàgines i pantalles que heu definit) associat a una pàgina o pantalla. El grup de contingut prové del paràmetre content_group. Més informació
Nom d’amfitrió Els noms del subdomini i del domini d'un URL que els usuaris han visitat al vostre lloc web. Per exemple, el nom d'amfitrió de www.example.com/contacte.html és www.example.com. Aquesta dimensió s'emplena automàticament.
Camí de la pàgina i classe de pantalla

El camí de la pàgina de l'URL d'un lloc web i la classe de pantalla d'una aplicació mòbil.

El camí de la pàgina prové del valor que hi ha després del domini. Per exemple, si algú visita www.example.com/Bosses, example.com és el domini i Bosses és el camí de la pàgina.

La classe de pantalla prové del nom de la classe de UIViewController o d'Activity que està actualment en el focus.

Títol de la pàgina i classe de pantalla El títol de la pàgina d'un lloc web i la classe de pantalla d'una aplicació mòbil.

El títol de la pàgina prové de l'etiqueta <title> del codi HTML. També podeu afegir el paràmetre page_title a l'ordre config per enviar un altre títol de pàgina.

La classe de pantalla prové del nom de la classe de UIViewController o d'Activity que està actualment en el focus.

Títol de la pàgina i nom de la pantalla El títol de la pàgina d'un lloc web i el nom de pantalla d'una aplicació mòbil.

El títol de la pàgina prové de l'etiqueta <title> del codi HTML. També podeu afegir el paràmetre page_title a l'ordre config per enviar un altre títol de pàgina.

El nom de la pantalla prové del nom que definiu per a una pantalla mitjançant Firebase.

Mètriques de l'informe

L'informe inclou les mètriques següents. Si sou editor o administrador, podeu afegir mètriques a l'informe o treure'n.

Mètrica Què és Com s'emplena
Temps d'implicació mitjà

La mitjana de temps que el vostre lloc web ha estat en el focus al navegador d'un usuari o que la vostra aplicació ha estat en primer pla al dispositiu d'un usuari.

Temps d'implicació mitjà = Durada total de la implicació dels usuaris / Nombre d'usuaris actius

Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Conversions El nombre de vegades que els usuaris han activat un esdeveniment de conversió. Empleneu aquesta mètrica marcant un esdeveniment com a conversió.
Recompte d'esdeveniments El nombre de vegades que els usuaris han activat un esdeveniment. Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Total d'ingressos El total d'ingressos de les compres, de les compres des de l'aplicació, de les subscripcions i dels ingressos per publicitat. Aquesta mètrica és la suma dels esdeveniments purchase, in_app_purchase, app_store_subscription_renew i app_store_subscription_convert, així com dels ingressos per publicitat, i s'emplena a través de la integració de Google AdMob, de la integració de Google Ad Manager o bé enviant l'esdeveniment ad_impression des d'una integració de tercers.
Visualitzacions El nombre de pantalles d'aplicacions mòbils o de pàgines web que han vist els usuaris. Es comptabilitzen les visualitzacions repetides d'una sola pantalla o pàgina. Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Visualitzacions per usuari El nombre mitjà de pantalles d'aplicació mòbil o de pàgines web visualitzades per usuari. Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Usuaris El nombre d'usuaris diferents que han visitat el vostre lloc web o la vostra aplicació. Aquesta mètrica s'emplena automàticament.