Reports

[GA4] Rapporten Konverteringer

Rapporten Konverteringer er en foruddefineret detaljeret rapport, der viser, hvor ofte brugerne har aktiveret hver konverteringshændelse, og hvor mange brugere der aktiverede hver konverteringshændelse.

Hvad er en konverteringshændelse?

En konverteringshændelse er en hændelse, som du markerer som en konvertering, fordi hændelsen måler en handling, der er vigtig for din virksomheds succes. Når en person aktiverer hændelsen ved at udføre handlingen, registreres der en konvertering i Google Analytics, og den vises i dine rapporter.

Hvis du allerede indsamler en hændelse, der ikke helt måler, hvad du vil måle som en konvertering, kan du oprette eller ændre hændelser i Google Analytics og derefter markere hændelserne som konverteringer.

Du kan bruge DebugView til at verificere, at du indsamler hændelsen, og at Google Analytics behandler hændelsen som en konvertering. Selvom hændelser, der ikke har ført til konverteringer, er markeret med blåt med et flagikon, er konverteringshændelser markeret med grønt med et flagikon DebugView.

Læs rapporten

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Vælg Rapporter Rapporter på menuen til venstre.
  3. Klik på Engagement > Konverteringer til venstre.

Kan du ikke se rapporten? Hvis du ikke kan se rapporten til venstre, er den muligvis blevet fjernet, eller også er den ikke med i dit standardsæt med rapporter. Hvis du har rollen redaktør eller administrator, kan du tilføje rapporten i navigationspanelet til venstre. Få oplysninger om, hvordan du tilføjer rapporten

Dimensioner i rapporten

Rapporten indeholder følgende dimensioner. Hvis du har rollen Redaktør eller Administrator, kan du tilføje og fjerne dimensioner i rapporten.

Metric Hvad er det? Sådan udfyldes elementet
Hændelsens navn Navnet på en hændelse. Hvis en person f.eks. aktiverer en købshændelse, udfyldes dimensionen med teksten "purchase". Denne metric udfyldes automatisk.

Metrics i rapporten

Rapporten indeholder følgende metrics. Hvis du har rollen Redaktør eller Administrator, kan du tilføje og fjerne metrics i rapporten.

Metric Hvad er det? Sådan udfyldes elementet
Konverteringer Det antal gange, brugere har aktiveret en konverteringshændelse. Udfyld denne metric ved at markere en hændelse som en konvertering.
Samlet omsætning

Den samlede omsætning fra køb, køb i apps, abonnementer og annonceomsætning.

Samlet omsætning = køb + køb i apps + abonnementer + annonceomsætning

Bemærk! Kun hændelser om køb, køb i apps, abonnementer og annonceomsætning kan have samlet omsætning. Hvis du vil se den værdi, der er knyttet til andre hændelser, skal du se metric'en "Hændelsværdi" i stedet.

Når du konfigurerer hændelsen purchase, skal du sørge for at angive værdier for både parameteren value og parameteren currency. Ellers vil du ikke få vist købsdata for metric'en Samlet omsætning.

Denne metric er summen af hændelserne purchase, in_app_purchase, app_store_subscription_renew og app_store_subscription_convert samt annonceomsætningen, som udfyldes via Google AdMob-integrationen, Google Ad Manager-integrationen eller ved at sende ad_impression-hændelsen fra en tredjepartsintegration.

Antal brugere i alt

Antal bruger-id'er for unikke brugere, der har aktiveret en hvilken som helst hændelse.

Denne metric giver dig mulighed for at måle, hvor mange unikke brugere der har aktiveret en hændelse.

Denne metric udfyldes automatisk.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan tilskriver Google Analytics kredit til forskellige konverteringsstier?

Du kan få flere oplysninger om dine konverteringer, som f.eks. dine kunders konverteringsstier, og hvordan forskellige tilskrivningsmodeller fordeler kredit til hvert berøringspunkt langs kundernes stier, i rapporten Konverteringsstier.

Hvilken tilskrivningsmodel anvender Google Analytics på mine konverteringer?

Google Analytics bruger som standard den datadrevne tilskrivningsmodel. Den datadrevne tilskrivningsmodel fordelere kredit for en konvertering baseret på data for hver enkelt konverteringshændelse. Hver model er specifik for dig og dine konverteringshændelser. Du kan ændre dine tilskrivningsindstillinger under Tilskrivningsindstillinger på Administratorsiden. Få flere oplysninger