Reports

[GA4] Informe de conversions

L'informe de conversions és un informe de detalls predefinit que mostra la freqüència amb què els usuaris han activat cada esdeveniment de conversió i el nombre d'usuaris que els han activat.

Què és un esdeveniment de conversió?

Un esdeveniment de conversió és un esdeveniment que marqueu com a conversió perquè l'esdeveniment mesura una acció important per a l'èxit de la vostra empresa. Quan algú activa l'esdeveniment fent l'acció, es registra una conversió a Google Analytics i es mostra als vostres informes.

Si ja recolliu un esdeveniment que no mesura prou bé el que voleu mesurar com a conversió, podeu crear o modificar esdeveniments a Google Analytics i, a continuació, marcar-los com a conversions.

Podeu utilitzar DebugView per verificar que recolliu l'esdeveniment i que Google Analytics el tracta com a conversió. Tot i que els esdeveniments de no conversió es marquen en blau amb una icona de clic, els esdeveniments de conversió es marquen en verd amb una icona de marca a DebugView.

Veure l'informe

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Al menú de l'esquerra, seleccioneu Informes Informes.
  3. A l'esquerra, feu clic a Implicació > Conversions.

No veieu l'informe? Si no veieu l'informe a l'esquerra, és possible que s'hagi tret o que no s'inclogui al conjunt predeterminat d'informes. Si sou editor o administrador, podeu afegir l'informe al tauler de navegació de l'esquerra. Informació sobre com es pot afegir l'informe

Dimensions de l'informe

L'informe inclou les dimensions següents. Si sou editor o administrador, podeu afegir dimensions a l'informe o treure'n.

Mètrica Què és Com s'emplena
Nom de l'esdeveniment Nom d'un esdeveniment. Per exemple, si algú activa un esdeveniment de compra, la dimensió s'emplena amb el text "purchase". Aquesta mètrica s'emplena automàticament.

Mètriques de l'informe

L'informe inclou les mètriques següents. Si sou editor o administrador, podeu afegir mètriques a l'informe o treure'n.

Mètrica Què és Com s'emplena
Conversions Nombre de vegades que els usuaris han activat un esdeveniment de conversió. Empleneu aquesta mètrica marcant un esdeveniment com a conversió.
Ingressos totals

Total d'ingressos de les compres, de les compres des d'aplicacions, de les subscripcions i dels ingressos per publicitat.

Total d'ingressos = compres + compres des d'aplicacions + subscripcions + ingressos per publicitat

Nota: només els esdeveniments sobre compres, compres des de l'aplicació, subscripcions i ingressos per publicitat poden tenir ingressos totals. Si voleu veure el valor assignat a altres esdeveniments, consulteu la mètrica "Valor de l'esdeveniment".

Quan configureu l'esdeveniment de compra, assegureu-vos de proporcionar valors per als paràmetres de valor i de moneda. En cas contrari, no veureu les dades de compra de la mètrica Ingressos totals.

Aquesta mètrica és la suma dels esdeveniments purchase, in_app_purchase, app_store_subscription_renew i app_store_subscription_convert, així com dels ingressos per publicitat, i s'emplena a través de la integració de Google AdMob, de la integració de Google Ad Manager o bé enviant l'esdeveniment ad_impression des d'una integració de tercers.

Total d'usuaris

El nombre d'identificadors d'usuari únics que han activat qualsevol esdeveniment.

Aquesta mètrica us permet mesurar el nombre d'usuaris únics que han registrat un esdeveniment.

Aquesta mètrica s'emplena automàticament.

Preguntes més freqüents

Com atribueix Google Analytics el mèrit als diferents camins de conversió?

Si voleu obtenir més informació sobre les conversions, com ara els camins que han seguit els clients fins a la conversió i com distribueixen els diferents models d'atribució el mèrit entre els punts de contacte dels camins dels clients, consulteu l'informe Camins de conversió.

Quin model d'atribució aplica Analytics a les meves conversions?

Google Analytics utilitza el model d'atribució basada en dades de manera predeterminada. Aquest model distribueix el valor d'una conversió en funció de les dades de cada esdeveniment de conversió. Cada model és específic per a la vostra empresa i els vostres esdeveniments de conversió. Podeu canviar la configuració d'atribució a la secció Configuració d'atribució de la pàgina Administració. Més informació