Reports

[GA4] Informe de compres de comerç electrònic

L'informe de compres de comerç electrònic és un informe de detalls predefinit que mostra informació sobre els productes o els serveis que veneu a la vostra botiga de comerç electrònic.

Learn how your ecommerce business is performing in the monetization reports in Google Analytics 4

Consultar l'informe

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Al menú de l'esquerra, seleccioneu Informes Informes.
  3. A l'esquerra, obriu l'informe Compres de comerç electrònic.

No veieu l'informe? Si no veieu l'informe a l'esquerra, és possible que s'hagi tret o que no s'inclogui al conjunt predeterminat d'informes. Si sou editor o administrador, podeu afegir l'informe al tauler de navegació de l'esquerra. Informació sobre com es pot afegir l'informe

D'on provenen les dades de comerç electrònic?

Mesurar l'activitat de comerç electrònic en un lloc web o aplicació

Per obtenir les dades de comerç electrònic de la vostra botiga en línia, heu d'enviar els esdeveniments de comerç electrònic (com ara add_to_cart i purchase) del vostre lloc web (instruccions) o aplicació mòbil (instruccions).

Google Analytics no recull automàticament els esdeveniments de comerç electrònic. Ara bé, quan s'envien, Analytics els interpreta i les dimensions, les mètriques i els informes s'actualitzen automàticament a Analytics.

Notes:

• Si us falta algun paràmetre obligatori d'un esdeveniment de comerç electrònic, l'esdeveniment es tractarà com a esdeveniment personalitzat i no es mostrarà a l'informe. Assegureu-vos de revisar els requisits dels paràmetres abans d'enviar un esdeveniment de comerç electrònic.
  • Per veure dades de paràmetres personalitzats, heu de configurar dimensions i mètriques personalitzades i, tot seguit, afegir-les a l'informe.

Mesurar l'activitat de comerç electrònic en un lloc web de Shopify

Si heu configurat Google Analytics a la vostra botiga de Shopify, alguns dels esdeveniments de comerç electrònic es recolliran en nom vostre, com ara add_to_cart, begin_checkout i purchase. Consulteu una llista dels esdeveniments que Shopify recull automàticament. Si voleu configurar els altres esdeveniments de comerç electrònic recomanats, consulteu la documentació de comerç electrònic de més amunt.

Dimensions de l'informe

Si sou editor o administrador, podeu afegir dimensions a l'informe i treure'n.

Dimensió Què és Com s'emplena
Marca de l'article La marca d'un article (p. ex., un producte que veneu). La marca de l'article prové del paràmetre item_brand del nivell d'article d'un esdeveniment de comerç electrònic.
Categoria de l'article La primera categoria jeràrquica en què heu classificat un article (com ara un producte que veneu). Per exemple, a Moda/Home/Estiu/Camises/Samarretes, Moda és la categoria de l'article. La categoria de l'article prové del paràmetre item_category del nivell d'article d'un esdeveniment de comerç electrònic.
Categoria 2 de l'article La segona categoria jeràrquica en què heu classificat un article (com ara un producte que veneu). Per exemple, a Moda/Home/Estiu/Camises/Samarretes, Home és la categoria 2 de l'article. La categoria 2 de l'article prové del paràmetre item_category2 del nivell d'article d'un esdeveniment de comerç electrònic.
Categoria 3 de l'article La tercera categoria jeràrquica en què heu classificat un article (com ara un producte que veneu). Per exemple, a Moda/Home/Estiu/Camises/Samarretes, Estiu és la categoria 3 de l'article. La categoria 3 de l'article prové del paràmetre item_category3 del nivell d'article d'un esdeveniment de comerç electrònic.
Categoria 4 de l'article La quarta categoria jeràrquica en què heu classificat un article (com ara un producte que veneu). Per exemple, a Moda/Home/Estiu/Camises/Samarretes, Camises és la categoria 4 de l'article. La categoria 4 de l'article prové del paràmetre item_category4 del nivell d'article d'un esdeveniment de comerç electrònic.
Categoria 5 de l'article La cinquena categoria jeràrquica en què heu classificat un article (com ara un producte que veneu). Per exemple, a Moda/Home/Estiu/Camises/Samarretes, Samarretes és la categoria 5 de l'article. La categoria 5 de l'article prové del paràmetre item_category5 del nivell d'article d'un esdeveniment de comerç electrònic.
Identificador d'article L'identificador que especifiqueu per a un article (p. ex., un producte que veneu). Per exemple, podeu definir l'identificador "SKU_12345". L'identificador d'article prové del paràmetre item_id del nivell d'article d'un esdeveniment de comerç electrònic.
Nom de l'article El nom d'un article (p. ex., un producte que veneu). El nom de l'article prové del paràmetre item_name del nivell d'article d'un esdeveniment de comerç electrònic.

Mètriques de l'informe

Si sou editor o administrador, podeu afegir mètriques a l'informe i treure'n.

Mètrica Què és Com s'emplena
Ingressos de l'article

El total d'ingressos procedents només d'articles, exclosos els impostos i l'enviament.

Ingressos de l'article = preu x quantitat

• Preu és el paràmetre price d'un article de la matriu items.
  • Quantitat és el paràmetre quantity d'un article de la matriu items.

Els ingressos de l'article provenen dels paràmetres quantity i price de la matriu items.

Important: If you're missing revenue data for this metric, see Fix missing revenue data for troubleshooting tips.
Articles afegits al carretó

El nombre d'articles que s'han afegit al carretó.

Els articles afegits al carretó provenen de la matriu items d'un esdeveniment add_to_cart.
Articles comprats El nombre d'articles comprats. Els articles comprats provenen de la matriu items d'un esdeveniment purchase.
Articles visualitzats El nombre d'articles visualitzats. Els articles visualitzats provenen de la matriu items d'un esdeveniment view_item.
Nota: algunes mètriques de l'informe de compres de comerç electrònic no van començar a emplenar-se amb dades fins al 8 de setembre de 2022. Pot ser que vegeu dades incoherents en aquestes mètriques si incloeu dates anteriors a aquest dia. Aquestes són algunes de les mètriques:
  • Articles afegits al carretó
  • Articles dels quals s'ha tramitat la compra
  • Articles en què s'ha fet clic a la llista
  • Articles en què s'ha fet clic a la promoció
  • Articles visualitzats
  • Articles visualitzats a la llista
  • Articles visualitzats a la promoció