Reports

[GA4] Sovelluksen sisäiset ostokset ‑raportti

Sovelluksensisäiset ostokset ‐raportti on valmis erittelyraportti, joka sisältää tietoa sovelluksen kautta tehdyistä ostoksista. Näiden tietojen avulla voit esimerkiksi mitata erityyppisiin sovelluksensisäisiin ostoksiin liittyviä tuloja.

Huom. Tässä artikkelissa kerrotaan oletusraportista. Voit muokata raporttia käyttämällä suodattimia tai vertailuja tai muuttamalla ulottuvuuksia, mittareita tai kaavioita. Lue lisää

Näin löydät raportin

1. Kirjaudu Google Analyticsiin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Raportit Raportit.
  3. Klikkaa vasemmalta Aktivoituminen > Tapahtumat.

Etkö näe raporttia? Jos et näe raporttia vasemmalla, raportti on voitu poistaa tai se ei sisälly oletusraportteihin. Jos olet muokkaaja tai järjestelmänvalvoja, voit lisätä raportin vasempaan navigointipaneeliin. Katso, miten raportti lisätään.

Datan alkuperä

Jos haluat nähdä Android-sovellusten sisäisiä ostoksia koskevaa dataa Analyticsissa, integroi Analytics Google Playhin.

Sovelluksen sisäisiä ostoksia koskeva data tulee raporttiin in_app_purchase-tapahtumista, jotka sisältävät Applen App Storen tai Google Play Kaupan käsittelemät ensimmäiset tilaukset. Tapahtuman käynnistävät vain sellaiset sovellusversiot, joissa on Google Analytics for Firebase SDK.

Datan saatavuus

• Analyticsin datankeruu alkaa, kun luot Play-linkin.
  • Datankeruu loppuu, jos
    • perut sovelluksen julkaisun tai poistat sovelluksen Playsta
    • poistat Analyticsin sovellusdatastriimin linkityksen Play-sovelluksesta
    • siirrät Play-sovelluksen toiselle Play-kehittäjätilille.

Analyticsissa luodut Play-linkit eivät riipu seuraavista tekijöistä, eivätkä seuraavat tekijät vaikuta niihin:

• Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuuksien ja Firebase-projektien väliset linkit
  • Play-kehittäjätilien ja Firebase-sovellusten välisten linkkien muutokset

Raportin ulottuvuudet

Raportti sisältää seuraavat ulottuvuudet. Jos olet muokkaaja tai järjestelmänvalvoja, voit lisätä tai poistaa raportin ulottuvuuksia.

Ulottuvuus Kuvaus Täyttötapa
Tuotetunnus Sovelluksensisäisen ostoksen tuotekoodi Ulottuvuus täyttyy automaattisesti, kun integroit sovelluksesi Google Analyticsiin.

Raportin mittarit

Raportti sisältää seuraavat mittarit. Jos olet muokkaaja tai järjestelmänvalvoja, voit lisätä tai poistaa raportin mittareita.

Mittari Kuvaus Täyttötapa
Keskimääräiset ostostulot

Keskimääräiset ostostulot valitulla aikavälillä.

Ostotulot ovat verkkosivustollasi tai sovelluksessasi tehdyistä ostoksista saadut tulot.

Ostostulot = ostokset + sovelluksen sisäiset ostokset + tilaukset – hyvitys

Tämä mittari täyttyy automaattisesti, kun integroit sovelluksesi Google Analyticsiin.
Määrä Ostettujen yksikköjen määrä Tämä mittari täyttyy automaattisesti, kun integroit sovelluksesi Google Analyticsiin.
Ostostulot

Sivustolla tai sovelluksessa tehdyistä ostoksista saadut tulot

Ostostulot = ostokset + sovelluksen sisäiset ostokset + tilaukset – hyvitys

Tämä mittari täyttyy automaattisesti, kun integroit sovelluksesi Google Analyticsiin.