Reports

[GA4] Informe de compres des de l'aplicació

L'informe de compres des de l'aplicació és un informe de detalls predefinit que mostra informació sobre les compres fetes a través de la vostra aplicació. Podeu utilitzar aquesta informació, per exemple, per mesurar els ingressos associats a les diferents compres des de l'aplicació.

Nota: aquest article descriu l'informe predeterminat. Podeu personalitzar l'informe aplicant filtres o comparacions, o canviant les dimensions, les mètriques o els gràfics. Més informació

Veure l'informe

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Al menú de l'esquerra, seleccioneu Informes Informes.
  3. A l'esquerra, feu clic a Implicació > Esdeveniments.

No veieu l'informe? Si no veieu l'informe a l'esquerra, és possible que s'hagi tret o que no s'inclogui al conjunt predeterminat d'informes. Si sou editor o administrador, podeu afegir l'informe al tauler de navegació de l'esquerra. Informació sobre com es pot afegir l'informe

D'on provenen les dades

Per veure dades de compra des de l'aplicació per a aplicacions d'Android, feu la integració amb Google Play.

Google Analytics emplena l'informe amb dades de compra des de l'aplicació provinents dels esdeveniments in_app_purchase, incloses les subscripcions inicials processades per l'App Store d'Apple o Google Play Store. Aquest esdeveniment només s'activa a les versions de l'aplicació que inclouen l'SDK de Google Analytics for Firebase.

Disponibilitat de les dades

• La ingesta de dades a Analytics s'inicia quan creeu l'enllaç a Play.
  • La ingesta de dades s'atura:
    • Si anul·leu la publicació de l'aplicació o la traieu de Play.
    • Si desenllaceu de l'aplicació Play el flux de dades d'aplicació d'Analytics.
    • Si moveu l'aplicació Play a un altre compte de desenvolupador de Play.

Els enllaços a Play que es creen a Analytics són independents dels elements següents i no s'hi veuen afectats:

• Enllaços existents entre propietats de Google Analytics 4 i projectes de Firebase.
  • Canvis en els enllaços entre comptes de desenvolupador de Play i aplicacions de Firebase.

Dimensions de l'informe

L'informe inclou les dimensions següents. Si sou editor o administrador, podeu afegir dimensions a l'informe o treure'n.

Dimensió Què és Com s'emplena
Identificador de producte Codi de producte d'una compra des de l'aplicació. Aquesta dimensió s'emplena automàticament quan integreu l'aplicació amb Google Analytics.

Mètriques de l'informe

L'informe inclou les mètriques següents. Si sou editor o administrador, podeu afegir mètriques a l'informe o treure'n.

Mètrica Què és Com s'emplena
Ingressos mitjans de compres

Els ingressos mitjans de compres durant el període de temps especificat.

Els ingressos de compres són la suma dels ingressos procedents de les compres fetes al vostre lloc web o aplicació.

Ingressos de compres = compres + compres des de l'aplicació + subscripcions - reembossament

Aquesta mètrica s'emplena automàticament quan integreu l'aplicació amb Google Analytics.
Quantitat El nombre d'unitats comprades. Aquesta mètrica s'emplena automàticament quan integreu l'aplicació amb Google Analytics.
Ingressos de compres

Suma dels ingressos procedents de compres fetes al vostre lloc web o a la vostra aplicació.

Ingressos de compres = compres + compres des de l'aplicació + subscripcions - reembossament

Aquesta mètrica s'emplena automàticament quan integreu l'aplicació amb Google Analytics.