Dimensions and metrics

[GA4] Arxivar dimensions i mètriques personalitzades

Crear més dimensions i mètriques personalitzades arxivant les que no s'utilitzen

Si arribeu al límit de dimensions o mètriques personalitzades que podeu crear, podeu alliberar espai per crear més dimensions o mètriques personalitzades arxivant les que no utilitzeu. Sempre podeu reutilitzar el nom de la dimensió o la mètrica després d'arxivar-la.

L'arxivament d'una dimensió o mètrica personalitzades afecta els públics, les exploracions, els segments o els informes personalitzats que estan basats en la dimensió o mètrica personalitzades arxivades o que les utilitzen.

Advertiment: aquesta acció no es pot desfer i les dades corresponents no es poden restaurar.

Instruccions

1. A Administració, a Visualització de dades, feu clic a Definicions personalitzades.
  2. A la fila de la dimensió o mètrica personalitzades, feu clic a Més > Arxiva.
  3. Reviseu la llista d'entitats d'Analytics que fan servir la dimensió o mètrica personalitzades, com ara els públics i les exploracions.
  4. Feu clic a Arxiva.

Públics

En arxivar una dimensió o mètrica personalitzades que s'utilitzen a la definició d'un públic, la definició en qüestió deixa de ser vàlida i el públic no acumula cap usuari nou.

L'historial de dades del públic es conserva, però no es generen dades noves un cop el públic deixa de ser vàlid.

No podeu exportar públics no vàlids a altres productes (p. ex., Google Ads o Google Optimize).

Si ja heu exportat abans el públic a altres productes, continuarà funcionant com esperàveu. Ara bé, com que el públic no acumula usuaris nous, el recompte d'usuaris disminuirà a mesura que la durada de la pertinença dels usuaris existents caduqui, fins que el públic no contingui cap usuari.

Si un públic inclou una dimensió o mètrica personalitzades arxivades, veureu una icona d'advertiment al costat del nom del públic, a la llista de públics:

En editar la definició de públic, es mostrarà un missatge addicional per indicar que el públic inclou una dimensió o mètrica personalitzades arxivades:

No podeu editar les condicions del públic. Per crear una versió del públic sense la dimensió o la mètrica personalitzades arxivades, cal que creeu un públic totalment nou.

Exploracions i segments

A Exploracions es mostren icones d'advertiment semblants a les dels públics arxivats per a exploracions o segments que inclouen dimensions o mètriques personalitzades arxivades. A més, les llistes de dimensions i de mètriques d'Exploracions identifiquen les definicions personalitzades arxivades amb una icona d'advertiment.

Tal com passa amb els públics, les exploracions i els segments amb definicions personalitzades arxivades no són vàlids i no es carregaran.

Si traieu la definició personalitzada arxivada, es carregarà l'exploració o el segment.

Tot i que les definicions personalitzades arxivades es mostren a les llistes de dimensions i de mètriques (amb un advertiment), no les podeu afegir a les exploracions ni als segments.

Informes

En arxivar una dimensió o mètrica personalitzades, els informes que la fan servir deixaran de ser vàlids mentre no en traieu la dimensió o mètrica personalitzades arxivades. Cerqueu l'advertiment següent a la icona de qualitat de les dades que hi ha a la part superior de l'informe:

Captura de pantalla d'un advertiment amb el missatge "L'informe conté una o diverses dimensions o mètriques personalitzades arxivades".

Per treure una dimensió o mètrica personalitzades arxivades d'un informe, un editor o un administrador han de seguir aquests passos:

1. A la part superior dreta de l'informe, feu clic a Personalitza l'informe .
  2. A la secció Dades de l'informe, obriu el selector de dimensions o de mètriques.
  3. Traieu la dimensió o mètrica personalitzades arxivades de l'informe.

Nota: només els editors i els administradors poden personalitzar els informes. Els usuaris que no siguin editors ni administradors no poden editar l'informe i han de contactar amb un editor o administrador per arxivar la dimensió o la mètrica. Més informació sobre com es poden personalitzar els informes