Preparar-se per als requisits de comunicació de dades de Google Play

El maig de 2021, Google Play va anunciar la nova secció Seguretat de les dades, que és una comunicació proporcionada pel desenvolupador per a les pràctiques de recollida, compartició i seguretat de les dades d'una aplicació.

Aquesta pàgina us pot ajudar a completar els requisits d'aquesta comunicació de dades pel que fa al vostre ús dels SDK de Google Analytics for Firebase per a Android. En aquesta pàgina, hi trobareu informació sobre si els nostres SDK gestionen les dades dels usuaris finals i com ho fan, incloses les configuracions o les invocacions aplicables que podeu controlar com a desenvolupador de l'aplicació.

Intentem ser tan transparents com ens és possible a l'hora d'ajudar-vos. Tanmateix, com a desenvolupador de l'aplicació, sou l'única persona responsable de decidir com voleu respondre el formulari de la secció Seguretat de les dades de Google Play sobre les pràctiques de recollida, compartició i seguretat de dades d'usuari final de la vostra aplicació.

Com es pot utilitzar la informació d'aquesta pàgina

Aquesta pàgina enumera les dades d'usuari final recollides per la darrera versió de l'SDK de Google Analytics for Firebase. Aquest article proporciona informació sobre les dades recollides automàticament en comparació amb les dades recollides en funció de l'ús que feu de l'SDK. La recollida automàtica vol dir que l'SDK recull dades específiques (exemple) sense que invoqueu cap mètode o classe específics a l'aplicació. No obstant això, en molts casos, les dades recollides per l'SDK depenen de l'ús específic que l'aplicació fa del producte, és a dir, de la configuració de l'aplicació i la manera com invoqueu l'SDK.

Per completar la comunicació sobre les dades, podeu utilitzar la guia d'Android sobre els tipus de dades, a fi d'esbrinar quin tipus de dades descriu millor les dades que recolliu. A la comunicació sobre les dades, assegureu-vos d'explicar-hi també com la vostra aplicació concreta comparteix i utilitza les dades recollides.

Dades recollides automàticament

L'SDK de Google Analytics for Firebase recull les dades següents de manera automàtica.

Dades De manera predeterminada, l'SDK de Google Analytics for Firebase...
Identificador d'instància d'aplicació

Assigna automàticament un identificador d'instància d'aplicació a cada instància d'una aplicació amb la finalitat de calcular mètriques d'usuari arreu d'Analytics.

De manera predeterminada, aquest identificador no està associat a cap identificador d'usuari, com ara el nom de pantalla o l'identificador de compte de l'usuari. La recollida d'aquest identificador es pot desactivar amb l'API de mode de consentiment. Més informació

Identificador de publicitat Recull l'identificador de publicitat d'Android. La recollida d'aquest identificador es pot desactivar configurant la recollida de dades d'Analytics. Més informació
Adreça IP emmascarada Deriva les dades d'ubicació aproximada de les adreces IP emmascarades del dispositiu.
Subscripcions i compres des de l'aplicació Recull esdeveniments de subscripcions i compres des de l'aplicació amb paràmetres que inclouen l'identificador, el nom i el preu del producte.
Esdeveniments del cicle de vida de les aplicacions Recull les visualitzacions de pantalla i les sessions per utilitzar-les en informes i anàlisis.

Totes les dades d'usuari que recull l'SDK s'encripten en trànsit mitjançant el protocol de seguretat de la capa de transport (TLS).

Dades recollides en funció del vostre ús

En funció de com configureu o invoqueu l'SDK de Google Analytics for Firebase i les funcions del producte, és possible que l'aplicació reculli dades d'usuari final que s'han d'incloure a la comunicació sobre les dades. La taula següent inclou exemples de dades d'usuari final que es poden recollir en funció de l'ús que en feu, però assegureu-vos de tenir en compte les dades recollides segons l'ús concret.

Dades En funció de la vostra configuració i invocació de l'aplicació, l'SDK de Google Analytics for Firebase...
User-ID Recull l'identificador d'usuari que heu definit per a la persona que utilitza l'aplicació. Un cop hàgiu definit un identificador d'usuari, tots els esdeveniments futurs s'associaran automàticament a aquest identificador fins que definiu l'identificador com a nul.
Identificadors de compte Recull condicionalment la informació dels comptes en què s'ha iniciat la sessió, si Google signals està activat. Més informació

Altres consideracions

Per obtenir informació detallada sobre com el producte processa les dades personals de l'usuari final, reviseu les condicions de Google Analytics, les condicions de tractament de dades de Google Ads i la política d'ús de Google Analytics.

A més, reviseu les funcions opcionals que poden afectar l'ús i la recollida de dades:

Si utilitzeu funcions de producte opcionals que requereixen dades addicionals o si participeu en proves de funcions de producte noves amb què s'utilitzen dades addicionals, comproveu si aquestes funcions o proves requereixen comunicacions de dades addicionals.

Si feu servir una versió anterior de l'SDK de Google Analytics for Firebase, us recomanem que actualitzeu l'SDK a l'última versió per assegurar-vos que les comunicacions de l'aplicació siguin precises.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!