[GA4] Slett og gjenopprett sammendragsområder

Sammendragsområder er bare tilgjengelige i Google Analytics 360-kontoer knyttet sammen med en Google Marketing Platform-organisasjon som har en aktiv 360-bestilling. Bare Google Analytics 360-områder kan være kilder til data i sammendragsområder.

Hvis du vil slette eller gjenopprette et sammendragsområde eller noen av de tilhørende kildeområdene, må du ha administrator- eller redigeringstilgang til Analytics-kontoen.

Slett sammendragsområder eller tilhørende kildeområder

Når du flytter et sammendragsområde til papirkurven

• blir det værende i papirkurven i 35 dager før Analytics sletter det for godt
  • bevares de historiske dataene for sammendragsområdet i perioden på 35 dager
  • bevares også tilknytninger til kildeområder, men ingen data overføres fra kildeområdene til sammendragsområdet mens det er i papirkurven

Når du flytter et av kildeområdene til sammendragsområdet til papirkurven

• slettes også tilknytningen til sammendragsområdet
  • bevares de historiske dataene fra kildeområdet i sammendragsområdet
  1. Klikk på Områdedetaljeradministratorsiden.
  2. Klikk på Flytt til papirkurven.

Gjenopprett sammendragsområder

Du kan gjenopprette sammendragsområder i løpet av de 35 dagene de ligger i papirkurven, før Analytics sletter de for godt.

Når du gjenoppretter sammendragsområder, overføres det nye data fra eventuelle kildeområder som fortsatt er tilknyttet.

1. Klikk på Papirkurv under Kontoadministratorsiden.
  2. Velg sammendragsområdet, og klikk på Gjenopprett.