[GA4] Slet og gendan oprulningsejendomme

Oprulningsejendomme er kun tilgængelige for Google Analytics 360-konti, der er knyttet til en Google Marketing Platform-organisation med en aktiv 360-ordre. Det er kun Google Analytics 360-ejendomme, der kan fungere som kilde for en oprulningsejendom.

Hvis du vil slette eller gendanne en oprulning eller nogen af dens kildeejendomme, skal du være administrator eller redaktør på Analytics-konto.

Slet en oprulning eller nogen af dens kildeejendomme

Når du flytter en oprulningsejendom til papirkurven

• Den forbliver i papirkurven i 35 dage, før Analytics sletter den permanent.
  • I løbet af de 35 dage bevares oprulningsejendommens historiske data.
  • Links til kildeejendomme bevares også, men der strømmer ingen data fra kildeejendommene til oprulningsejendommen, mens den befinder sig i papirkurven.

Når du flytter én af oprulningsejendommens kildeejendomme til papirkurven:

• Forbindelsen til oprulningsejendommen slettes også.
  • De historiske data fra kildeejendommen bevares i oprulningsejendommen.
  1. Klik på Ejendomsoplysninger under Administrator.
  2. Klik på Flyt til papirkurv.

Gendan en oprulningsejendom

Du kan gendanne en oprulningsejendom i løbet af de 35 dage, hvor den befinder sig i papirkurven, før Analytics sletter den permanent.

Når du gendanner en oprulningsejendom, begynder nye data at strømme fra eventuelle kildeejendomme, som stadig er knytte til den.

1. Klik på Papirkurv under Konto i Administrator.
  2. Vælg oprulningsejendommen, og klik derefter på Gendan.