[GA4] Suprimir i restaurar propietats d'agrupació

Les propietats d'agrupació només estan disponibles per als comptes de Google Analytics 360 que estan enllaçats a una organització de Google Marketing Platform amb una comanda de 360 activa. Només les propietats de Google Analytics 360 poden ser fonts d'una propietat d'agrupació.

Per suprimir o restaurar una propietat d'agrupació o qualsevol de les seves propietats font, heu de ser administrador o editor del compte d'Analytics.

Suprimir una propietat d'agrupació o qualsevol de les seves propietats font

Quan moveu una propietat d'agrupació a la paperera:

• Roman a la paperera durant 35 dies abans que Analytics la suprimeixi permanentment.
  • Durant aquests 35 dies, es conserva l'historial de dades de la propietat d'agrupació.
  • També es conserven els enllaços a les propietats font, però no flueixen dades des de les propietats font fins a la propietat d'agrupació mentre aquesta és a la paperera.

Quan moveu una de les propietats font de la propietat d'agrupació a la paperera:

• També se suprimeix la connexió amb la propietat d'agrupació.
  • L'historial de dades de la propietat font es conserva a la propietat d'agrupació.
  1. A Administració, feu clic a Detalls de la propietat.
  2. Feu clic a Mou a la paperera.

Restaurar una propietat d'agrupació

Podeu restaurar una propietat d'agrupació durant els 35 dies que roman a la paperera abans que Analytics la suprimeixi permanentment.

Quan restaureu una propietat d'agrupació, noves dades comencen a fluir des de les propietats font que encara hi estiguin enllaçades.

1. A Administració, a Compte, feu clic a Paperera.
  2. Seleccioneu la propietat d'agrupació i, tot seguit, feu clic a Restaura.