[GA4] Radera och återställa underordnade egendomar

Underordnade egendomar är endast tillgängliga för Google Analytics 360-konton som är länkade till en Google Marketing Platform-organisation med en aktiv 360-beställning. Endast en Google Analytics 360-egendom kan fungera som källegendom för en underordnad egendom.

Du måste vara administratör eller redigerare för källegendomen om du vill flytta en underordnad egendom till papperskorgen eller återställa den.

• Om du flyttar en källegendom till papperskorgen flyttas även alla dess underordnade egendomar till papperskorgen.
  • Om du återställer en källegendom återställs även alla dess befintliga underordnade egendomar.
  • Du kan flytta en underordnad egendom till papperskorgen utan att det påverkar källegendomen eller andra underordnade egendomar. När du flyttar en underordnad egendom till papperskorgen för sig själv återställs den inte när du återställer källegendomen.

När du flyttar en underordnad egendom till papperskorgen

• slutar den samla in händelser, men tidigare data sparas
  • kan den finnas kvar i papperskorgen i upp till 35 dagar innan den raderas permanent
  • förblir dess relation till källegendomen intakt, vilket gör att du kan återställa den (inom 35 dagar) utan att behöva konfigurera om den.

Radera en underordnad egendom

Så här raderar du en underordnad egendom:

1. Gå till Administratör. Under Egendom klickar du på Hantering av underordnade egendomar.
  2. Klicka på Mer > Flytta till papperskorgen på den underordnade egendomens rad.

Analytics raderar den underordnade egendomen permanent efter 35 dagar.

Återställa en underordnad egendom

Så här återställer du en underordnad egendom:

1. Gå till Administratör. Under Egendom klickar du på Information om egendomen.
  2. Klicka på Papperskorg.
  3. Välj den underordnad egendom som du vill återställa och klicka på Återställ.

Händelser från källegendomen börjar överföras till den underordnade egendomen igen. Tidigare data fram till tidpunkten då egendomen raderades finns kvar.